fbpx

Μεγάλος διαγωνισμός από το Kinx Esports Arena για το CNP Cyprus Rally!

Είσαι φίλος της ταχύτητας; Ανυπομονείς να βρεθείς στην Υπερειδική διαδρομή του CNP Cyprus Rally; Το Kinx Esports Arena σου δίνει την ευκαιρία μέσω διαγωνισμού να κερδίσεις εισιτήριο για την πιο θεαματική ειδική διαδρομή του rally όπως και άλλα πλούσια δώρα.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Διαγωνιστείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στα Rally Simulators του ΚΙΝΧ Esports και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το Kinx Esports το νούμερο ένα eSports venue στο νησί, σαν επίσημος χορηγός του CNP CYPRUS RALLY Super Special Stage, διοργανώνει μια σειρά από Gaming events αδρεναλίνης, πριν και κατά την διάρκεια του Cyprus Rally.

Ελάτε σε ένα από τα ακόλουθα events, ενημερωθείτε για την Υπερειδική διαδρομή του CNP Cyprus Rally SSS, φωτογραφηθείτε μαζί με τα promo girls μας, καθίστε στην θέση του οδηγού σε αληθινό αγωνιστικό αυτοκίνητο, διαγωνιστείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ στα Rally Simulators, με την ευκαιρία να κερδίστε εισιτήρια για το Super Special stage και άλλα πλούσια δώρα!

Δείξτε έμπρακτα την βοήθεια σας αγοράζοντας το εισιτήριο σας για το Super Special Stage, συνεισφέροντας στο φιλανθρωπικό έργο του ΚΕΝΘΕΑ.

Ημερομηνίες και τοποθεσίες εκδηλώσεων:

1η Οκτωβρίου: Πλατεία Φανερωμένης, Λ/σία * 12:00 – 23:45
2η Οκτωβρίου: MALL OF CYPRUS είσοδο 2, Λ/σία * 10:00 – 18:00
5η Οκτωβρίου: Kinx Real Sports / Esports, Λ/σία * 19:00 – 23:45
(MEET THE DRIVERS – BEAT THE DRIVERS)
8η Οκτωβρίου: Cyprus Rally SSS, Λευκωσία * 16:00 – 20:00

Οι τρείς πρώτοι νικητές θα κερδίσουν εισιτήρια τα οποία θα παραλάβουν στην εκδήλωση MEET THE DRIVERS – BEAT THE DRIVERS στο Real Sports δίπλα από το Kinx Esports, καθώς θα προκριθούν με τους γρηγορότερους όλων των εκδηλώσεων στους τελικούς στο KINX ESPORTS στις 14 Οκτωβρίου στις 19:00.

Οι τρείς ταχύτεροι κερδίζουν ένα BENQ Gaming Monitor προσφορά της Bionic Electronics Ltd -BenQ Europe, Sebastian Loeb Video Games από το Gamers’ Boulevard και άλλα πλούσια δώρα από το Kinx Esports Arena – Nicosia.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Kinx Esports Arena στο facebook.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending