fbpx

Όσα ένας σκύλος θα ήθελε να “πει”, σε κάθε άνθρωπο!

Αγαπημένε μου άνθρωπε,

Θέλω απλά και μόνο να με αγαπάς. Δεν θέλω ούτε να μου αγοράζεις συνέχεια παιχνίδια, ούτε να με ταίζεις από τις καλύτερες τροφές, ούτε να μου έχεις ακριβό λουράκι για να με βγάζεις βόλτα!

Θέλω απλά να με νοιάζεσαι και να είσαι όπως ήσουν παλιά μαζί μου. Να χαμογελάς όταν με βλέπεις και να μου μιλάς, όπως τότε που έγινα δικό σου.

man-dogs-best-friendΠέρασε καιρός από τότε και φοβάμαι ότι με βαρέθηκες.. Δεν με χαιδεύεις κάθε πρωί πριν φύγεις από το σπίτι και κάποτε ξεχνάς να με ταΐσεις. Μα ακόμα και έτσι, σε περιμένω με τόση ανυπομονησία να έρθεις σπίτι να παίξουμε και να περάσουμε χρόνο μαζί. Εσύ όμως έρχεσαι πάντα νευρικός και αγχωμένος, και συνέχεια έχεις δουλειά.

archio-lipsisΜια φορά μου πέταξες την παντόφλα επειδή ήμουν χαρούμενος που σε είδα και γαύγιζα. Σε ενοχλούσε ο ήχος που κάποτε λάτρευες. Και με έδιωξες με τη σκούπα γιατί θα σου λέρωνα το σαλόνι με τις πατούσες μου. Με άφησες έξω όλη μέρα, αλλά εγώ σε περίμενα να μου ανοίξεις και να ‘ρθω να χωθώ στην αγκαλιά σου.

Πίστευα ότι αν σου έδειχνα την αγάπη μου θα με αγαπούσες και εσύ..

Μα εσύ θύμωνες και με έδιωχνες συνέχεια από κοντά σου. Τι σου έχω κάνει και δεν μ’ αγαπάς πλέον; Γιατί ρε άνθρωπε με έφερες τότε στο σπίτι σου αφού τώρα με πετάς έτσι απλά στο δρόμο; Τι σου έφταιξα και μου φέρεσαι άσχημα; Πού να πάω τώρα εγώ χωρίς εσένα;

filozoiki-allodapoi-adespota Θα ‘μαι ένα αδέσποτο και ξέρεις πόσο φοβάμαι τα αυτοκίνητα. Φοβάμαι και τις καταιγίδες, και ο χειμώνας πλησιάζει. Και τις νύχτες φοβάμαι το σκοτάδι. Και αν με χτυπήσει κάποιος επειδή μπήκα καταλάθως στον κήπο του; Και αν μου βάλουν δηλητήριο επειδή έκανα καμιά ζημιά;

Γιατί δεν με αγαπάς ρε άνθρωπε; Εγώ φοβάμαι τώρα μακριά σου.

sad-dog-on-hardwood-floorΑκόμα κι αν δεν έχεις χρόνο για μένα, ακόμα και αν με διώχνεις, εγώ θα είμαι δίπλα σου. Να ξέρεις ότι αν πάθεις κάτι κακό εγώ θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω. Και όταν είσαι στεναχωρημένος εγώ θα σου κάνω χαδάκια να γελάς. Θα ‘μαι ήσυχο, στο υπόσχομαι, δεν θα σε ενοχλώ…

Η φιλία μας θέλω να κρατήσει για πάντα!

Μακάρι ρε άνθρωπε να με αγαπάς, όπως σ’ αγαπώ εγώ. 

Αφιερωμένο σε όλα τα ζώα. Ας έρθει κάποτε η μέρα που όλοι οι άνθρωποι θα αγαπούν τα ζώα και η κακοποίηση τους να σταματήσει να υπάρχει.

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending