fbpx

5 beauty hacks που θα σου λύσουν τα χέρια!

Βρήκα και σου παρουσιάζω 5 beauty hacks, έξυπνες δηλαδή, ιδέες και λύσεις, που έχουν να κάνουν με τον κόσμο της ομορφιάς και που σίγουρα θα σου ευκολύνουν τη ζωή! Έτσι θα είσαι όμορφη και περιποιημένη κάθε στιγμή!

Πάμε να τα δούμε:

1
Hack: Κόκκινο κοκκινάδι για να εξαφανίσεις τους μαύρους κύκλους

Tο κόκκινο lipstick είναι το τέλειο καμουφλάζ για τους μαύρους κύκλους! Βάλε λίγο κάτω από τα μάτια σου στην περιοχή των μαύρων κύκλων, άπλωσε το λίγο με ένα πινέλο ή με το χέρι σου και μετά συνέχισε κανονικά με το foundation και το concealer. Μη σε φοβίζει το κόκκινο χρώμα, αφού θα εξαφανιστεί όταν βάλεις από πάνω το foundation σου. Οι μαύροι κύκλοι σου θα είναι πλέον αόρατοι!

2
Hack: Αύξησε τη ζωή του eyeliner σου

Μπορείς να ανανεώσεις το eyeliner σου το οποίο έχει στεγνώσει, χωρίς να αγοράσεις καινούριο! Πολύ απλά βγάλε την άκρη του eyeliner και γύρισε την από την άλλη πλευρά και έτσι μπορείς να χρησιμοποιήσεις το eyeliner σου για μερικές ακόμα φορές.

3
Hack: Coconut oil στις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου

Το coconut oil είναι ένα εύχρηστο και πολύ θρεπτικό προϊόν. Για εσένα που βάφεσαι (και ξεβάφεσαι) επί καθημερινής βάσεως και ταλαιπωρείς τις βλεφαρίδες και τα φρύδια σου με μάσκαρα, μολύβια και σκιές, πριν κοιμηθείς βάλε λίγο coconut oil για ενυδάτωση! Με αυτό τον τρόπο η τρίχα θα διατηρηθεί υγιής και γερή χωρίς να πέφτει.

Μπορείς επίσης να το εφαρμόζεις στα μαλλιά σου μια ώρα πριν τα λούσεις στο μπάνιο. Έτσι θα ενυδατωθούν, θα μαλακώσουν και το καλύτερο; Μακραίνουν ευκολότερα!

4
Hack: Coconut oil σε ρόλο ντεμακιγιάζ

Ακόμη μία χρήση του coconut oil. Εάν έχεις ξεμείνει από μαντηλάκια ντεμακιγιάζ, βάλε λίγο coconut oil σε ένα βαμβάκι και καθάρισε όλο σου το πρόσωπο με αυτό. Θα δεις ότι πολύ γρήγορα και εύκολα, διαλύει ακόμα και το πιο επίμονο eyeliner ή την αδιάβροχη μάσκαρά σου.

5
Hack: Contour-brush

Θέλεις να μετατρέψεις ένα κανονικό πινέλο που έχεις, σε angled brush για να δημιουργείς με ευκολία τα κοψίματα στο πρόσωπό σου; Τοποθέτησε ένα τσιμπιδάκι και κλείσε τις τρίχες του πινέλου σου μέσα και το πινέλο σου είναι έτοιμο για contouring!

Quote of the week:

“Nothing makes a woman more beautiful,
than the belief that she is beautiful.”

Δες επίσης: Το γρήγορο κόλπο για να φαίνονται πιο πυκνές οι βλεφαρίδες σας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending