fbpx

Τα 3 μεγαλύτερα trends για τα νύχια φέτος το φθινόπωρο!

Τα trends για τα νύχια κάθε εποχή είναι πάρα πολλά και προσπαθούν να καλύψουν τις απαιτήσεις όλων των γυναικών. Αλλά όσο πιο πολλά trends υπάρχουν τόσο πιο αναποφάσιστες γινόμαστε. Έτσι ψάχνουμε τα πιο εντυπωσιακά και αυτά που θα ξεχωρίσουν.

Δες ποια είναι οι τάσεις για τα νύχια αυτή την εποχή:

 

1
Σκούρα νύχια

σκούρα νύχια νομίζω κάθε φθινόπωρο και χειμώνα είναι κάθε χρόνο μέσα στα trends. Οι περισσότερες από εμάς προτιμούμε τα μαύρα, γκρίζα και όταν χειμωνιάσει το αγαπημένο μας μπορντό χρώμα που είναι το πιο συνηθισμένο σκούρο gel που κάνει τα νύχια μας εντυπωσιακά!

2
Γήινα και παστελ

Φέτος το φθινόπωρο θα ξεχωρίσουν περισσότερα τα γήινα και παστέλ νύχια. Οι περισσότερες κοπέλες  θα κάνουμε τα νύχια μας έστω και μια φορά baby pink ή το αγαπημένο μας κλασικό μπεζ. Μη νομίζετε ότι επειδή είναι απαλά χρώματα, κάνουν τα νύχια μας να είναι απαρατήρητα! Αντιθέτως δίνουν ένα άλλο αέρα στο όλο look μας!

3
Mirror effects

Tα  mirror nails είναι ένα νέο λαμπέρο trend για τα νύχια. Το look των νυχιών μας μπορεί να επιτευχθεί με ένα έντονο ασημί χρώμα. Τα mirror nails έχουν αποδείξει ότι είναι τα most wanted νύχια του φθινοπώρου.

Εσύ ποια θα κάνεις στο επόμενο σου ραντεβού;

 

Δες επίσης: Βάψτε τα νύχια σας με spray manicure! (video)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending