fbpx

5 σπαστικά πράματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή του Κυπραίου οδηγού!

Νομίζω ήρτε η στιγμή να μιλήσω για ένα θέμα που μας αφορά ούλλους που οδηγούμε. Ας ήμαστεν ειλικρινείς…

Ούλλοι εξιτιμάσαμεν σαν οδηγούσαμε, ούλλοι επαίξαμεν πουρού σαμπώς τζιαι έπαιζεν η Ομόνοια ομίλους του Champions League, διότι ενευρίασεν μας ο μπροστινός μας.

Δε μερικά που τα πιο σπαστικά πράματα που θα συναντήσουμε στους κυπριακούς δρόμους.

 

1
Oι λακκούβες

Ρε Κυπραίε δήμαρχε, ρε Kυπραίε κοινοτάρχη… Εσύ εν έσσιεις αυτοκίνητο; Εν θωρείς ίνταμπου γίνεται; Παντές τζιαι έππεσε μετεωρίτης πάνω στην άσφαλτο. Οι σούστες του αυτοκινήτου μου εγινίκαν ακορντεόν. Εν να μου τες πιερώσεις εσύ;

Βάλε ολάν τους υπαλλήλους σου να κάμουν καμιάν δουλειά του χαϊρκού, παρά να κάθουνται τζιαι να παίζουν ποκεριζέ με τo ‘ναν πόι πάνω στ’ άλλο.

2
Τα δημόσια έργα

Ντάξει. Δαμέ διώ πόντους του δήμαρχου. Ενδιαφέρεται για το καλό της κοινότητας. Μα ποιον περιπαίζετε σιόρ; Ή κοντεύκουν εκλογές ή παίζει καμιά “μίζα”… Αλλά επειδή είμαστε Κυπραίοι τζιαι “κρύψε να περάσουμεν”, αλωνίζετε τζιαι κάμνετε τους δρόμους σαν τες πίστες του motocross. Εκάμετε την Αγλαντζιά λαβύρινθο…

Όι κομμένος ο δρόμος ποδά, όι κομμένος ο δρόμος ποτζεί. Ως τζιαι το GPS μου εχτές, που τες πολλές φορές που είπεν “Επαναπροσδιορισμός διαδρομής“, άρκεψεν τζιαι εξιτίμαζεν με.

Πρέπει να βαστώ 4×4 για να κυκλοφορήσω δηλαδή; Τζιαι επειδή εγώ εν ξιάννω, που τη μίζα που εν να πιάσεις, πιέρωσ’ μου τζιαι τες σούστες. Peace!

3
Οι αθκιασεροί

Μιλώ για τζείνους που εν μπροστά σου, τζιαι άμαν δουν κανένα συγγενή ή κανένα σειράν τους, σταματούν μες στη μέση του δρόμου. Τζείνοι, που εν άξιοι να σταματήσουν την κυκλοφορία του highway για να αστειέψουν π.χ. για την Ομόνοια που τες έφαεν ή να πουν πόσες τζίκλες εσυνάξαν την Κυριακή στο τζυνήιν.

Τζιαι πάντα εν να σου τύχει να έσσιεις μπροστά σου έναν που τούτους την ημέρα που βιάζεσαι πολλά, επειδή έσσιεις εξέταση ή επειδή άρκησες διότι “επιττώσαν” σε τα σεντόνια. Πιάε πάντα να ρέξω, ιδεμί εν να ρέξω που πάνω σου!

4
Τα roundabout

Κοντεύκεις στο roundabout τζιαι εν όφκερο. Είσαι πας το alt τζιαι ρέσσουν 96 αυτοκίνητα, ούλλον το μηχανοκίνητο πεζικό φάλαγγα, 4 υποβρύχια τζιαι ένα τανκ… με σβηστή μηχανή.. τζιαι κουντά το που πίσω ένα πλάσμα, που εν κουτσός… με ένα σσιέρι. Αλλά άτε. Σιωπάς.

Τζιαμέ που διώ της πουρούς τζι’ άφτει εν άμαν ο άλλος εν ξέρει να οδηγά. Πας το alt βαστά την αριστερή λωρίδα, τζιαι μπαίνει μες την εσωτερική του roundabout όπως τον Κεντέρη.

Τζιαι πάντα σκέφτεσαι που μέσα σου “Ίνταλως έφκαλεν άδεια τούτος ο γάρος;

5
Οι make-up artists

Ρε όμορφη μου, καταλαβαίνω. Θέλεις να φαίνεσαι κούκλα για να “μπεις” στο μάτι της συμφοιτήτριας σου, αλλά ΕΛΕΟΣ! Έκαμες το αυτοκίνητο σου ινστιτούτο αισθητικής “Ναστάζια“. Εν αφήνεις φώτα να παν χαμένα.

Ή εν να σάσεις τα μαλλιά σου, ή εν να βάλεις κοτσινάδι. Τζι’ αν δεν σου παίξουν πουρού, εν τζιαι λαλείς να ταράξεις. Τουλάχιστον αν εχρησιμοποιούσες τα trafficator σου όσον το καθρευτούιν σου να πω άτε.. Ε-ΣΠΑ-ΣΕ-ΤΕ ΜΑΣ!

ΟΥΦΦΟΥ… ΕΙΠΑ ΤΑ! Συμπάσχεις;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending