fbpx

Ανοίγει η αυλαία του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού 2016 – 2017!

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη μιας νέας χρονιάς στον Κυπριακό Πανεπιστημιακό Αθλητισμό. Με ανακοίνωση της, η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού, επισημοποίησε την έναρξη των πρωταθλημάτων την ερχόμενη Δευτέρα 17/10.

Ο Πανεπιστημιακός Αθλητισμός στην Κύπρο, έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια και αυτό οφείλεται στην σκληρή δουλειά των εμπλεκόμενων. Τα αθλητικά γραφεία των Πανεπιστημίων της Κύπρου, κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κρατήσουν το επίπεδο του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ψηλά και να βοηθήσουν στο μέγιστο τους φοιτητές – αθλητές.

Η οργάνωση των πρωταθλημάτων του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού γίνεται με μεγάλη επιτυχία αφού η Κυπριακή Ομοσπονδία Πανεπιστημιακού Αθλητισμού φέρνει εις πέρας αρκετά πρωταθλήματα σε σύντομο, σχετικά, χρονικό διάστημα.

Το μόνο που λείπει από τον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου. Εμείς μένουμε κοντά στον Πανεπιστημιακό Αθλητισμό. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε τα νέα των ομάδων και ελπίζουμε να σας δούμε στα γήπεδα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending