fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Ένας από τους αρχικούς στόχους του StudentLife Trends ήταν να εντοπίζουμε εβδομαδιαία τα πιο stylish αγόρια και κορίτσια από Κύπρο και Ελλάδα και να σας τους παρουσιάζουμε! Γι’ αυτό και σήμερα μέσα από αυτό το post θα σας δείξουμε τους 5 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media!

Χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends μπορείτε να επιλεγείτε στα best looks της επόμενης εβδομάδας.
P.S: Οι φωτογραφίες σου να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Ένα πολύ ωραίο monochrome outfit από τη Γεωργία! Μου άρεσε που φόρεσε total black outfit και “έσπασε” το outfit της με άσπρο checked πουκάμισο που φόρεσε στη μέση της! Επίσης είναι πολύ ωραίος ο συνδυασμός της με άσπρα sneakers και μαύρη backpack! Μπορείτε να απολαύσετε περισσότερα looks της Γεωργίας μέσα από το προσωπικό της fashion blog! Ιδανικό look για την απογευματινή σου βόλτα!

Ένα καταπληκτικό outfit από τον Αλέξανδρο Γεωργίου! Το ροζ sweater που επέλεξε να βάλει, σε συνδυασμό με το fedora hat του είναι όλα τα λεφτά! Μου άρεσε που συνδύασε τα άσπρα sneakers του με το άσπρο t-shirt που φοράει κάτω από το sweater! Τα silver δαχτυλίδια, το silver ρολόι και η γκρίζα τσάντα ταίριαξαν πολύ μεταξύ τους και ολοκλήρωσαν το φανταστικό αυτό outfit! Μπράβο Αλέξανδρε μου!

Ένα απίστευτα τέλειο outfit από τη Νικολέτα. Μου άρεσε που συνδύασε διάφορα trends της σεζόν σε ένα look! Η metallic pleated φούστα της είναι must-have αυτή την περίοδο! Το λίγο oversized λευκό t-shirt της σε συνδυασμό με τα pointed high heels της έκαναν το όλο look πολύ κομψό! Το hairstyle της από την άλλη (slicked back hair), έδωσε μια πιο rock πινελιά στο όλο outfit! Το statement necklace της σε silver ολοκλήρωσαν το όλο look! Well done!

Μόλις είδα αυτό το outfit είπα: Μπράβο στους Κύπριους που ξέρουν και ντύνονται τόσο stylish! Μου άρεσε πάρα πολύ ο συνδυασμός cropped παντελονιού με μαύρες espadrilles, μαύρο πουκάμισο και φυσικά το beige fedora hat! Αυτό το outfit μου θύμισε κάτι από Ιταλία και συγκεκριμένα από Μιλάνο. Wow Μάριε μου!

Ένα πολύ ωραίο outfit από την Εύη! Μου άρεσε που έβαλε το off shoulder top της σε μια πιο χειμερινή version! Το choker στο λαιμό της, τα pointed flat shoes της, ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look! Είναι ένα πολύ stylish outfit και είναι κατάλληλο για την πρωινή και απογευματινή σου βόλτα! Τέλεια Εύη μου!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης τους πιο καλοντυμένους Κύπριους της προηγούμενης εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending