fbpx

Οι πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις του Jorge Campos!

Ακούς τη λέξη “τερματοφύλακας“. Περιμένεις μια επιβλητική παρουσία κάτω από τα δοκάρια με μια εμφάνιση που να εκπέμπει σεβασμό σωστά;

Αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση βέβαια του μεγάλου Jorge Campos, ενός χαρακτήρα από αυτούς που αποκαλούμε “μεγαλύτερους και από την ίδια τη ζωή“. Ούτε δίμετρος ήταν (μόλις 1,68 ύψος), ούτε προσηλωμένος στα αυστηρά “πρέπει” του ποδοσφαίρου αφού όποτε τον χρειάζονταν οι εκάστοτε ομάδες του έπαιζε και ως επιθετικός.

Ήταν και σπουδαίος τερματοφύλακας όμως στην 16χρονη καριέρα του (1988 – 2004). Εκείνο που τον έκανε πραγματικά ξεχωριστό ωστόσο ήταν οι εμφανίσεις του! Σε μια εποχή που ακόμα οι κοντομάνικες φανέλες στους τερματοφύλακες ήταν πράγμα σπάνιο, ο μεγάλος Μεξικανός τερματοφύλακας πρωτοπόρησε για τα καλά.

Εμπνευσμένος από τον τόπο γέννησης του, το Acapulco, ένα μέρος όπου η κουλτούρα του surfing ήταν ιδιαίτερα ανεπτυγμένη, ο κοντοπίθαμος Campos δημιούργησε στολές που άφησαν εποχή!

Επειδή όμως οι φωτογραφίες μιλάνε καλύτερα από τις λέξεις σε τέτοιες περιπτώσεις πάμε να δούμε τις 9 πιο ιδιαίτερες φανέλες που εμπνεύστηκε και φόρεσε ποτέ ο Jorge Campos!

1
Ας βάλουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας!

2
Και λίγα γεωμετρικά μοτίβα!

3
Κόκκινα, πράσινα, κίτρινα παντού!

4
Τι λέτε για λίγο ροζ;

5
Να κάνουμε και κανένα παράξενο συνδυασμό;

6
Λιτότητα με ρόμβους!

7
Οτι χαμογελά το προσέξαμε;

8
Ο γιακάς είναι όλα τα λεφτά!

9
No comment!

Εμείς δεν έχουμε παρά να τον ευχαριστήσουμε για τις αναμνήσεις! Άλλωστε το ποδόσφαιρο χρειάζεται παίκτες σαν τον Campos που να δίνουν στο άθλημα την ζωντάνια που του αρμόζει!

Δες επίσης: Οι 8 ποδοσφαιρικές εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending