fbpx

Μέρα – ορόσημο για την ΑΕΚ!

Η σημαντικότερη ημερομηνία στην ιστορία της ΑΕΚ Λάρνακας είναι η σημερινή! Η 17η Οκτωβρίου 2016 θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της ομάδας της Λάρνακας αφού σήμερα, για πρώτη φορά θα αγωνιστεί στο νέο της γήπεδο, “ΑΕΚ Αρένα”!

Χωρίς καμιά αμφιβολία πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα των κιτρινοπρασίνων το γεγονός πως πλέον έχουν την δική τους ιδιόκτητη έδρα, έδρα μάλιστα που δημιουργήθηκε σε χρόνο dt αφού περίπου ένας χρόνος χρειάστηκε για να γίνει πραγματικότητα το όνειρο των Αεκτζήδων! Ένα γήπεδο μάλιστα, καθαρά ποδοσφαιρικό εν αντιθέσει με το αφιλόξενο ΓΣΖ, και με χωρητικότητα περίπου 7,5 χιλιάδων θέσεων.

Το επίτευγμα, μάλιστα, των κιτρινοπρασίνων είναι ακόμα μεγαλύτερο αν αναλογιστεί κανείς πως οι ομάδες της Λεμεσού (αλλά και της Λευκωσίας) ακόμα “παλεύουν” να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή μόνο η Ανόρθωση, η Σαλαμίνα και ο Εθνικός Άχνας (ανάμεσα στις ομάδες της Α’ Κατηγορίας) αγωνίζονται στο δικό τους γήπεδο. Είναι πολύ εύκολο, κάπως έτσι, να αντιληφθεί κανείς πόσο μεγάλη σημασία έχει το γεγονός πως οι Σκαλιώτες αποκτούν το δικό τους γήπεδο.

Για μια ομάδα, λοιπόν, που ιδρύθηκε μόλις πριν 22 χρόνια, σε κάποια στιγμή τα χρέη φάνηκε να την λυγίζουν πέφτοντας στη Β’ Κατηγορία, το γεγονός πως απέκτησε το δικό της σπίτι είναι ουσιαστικά το επιστέγασμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στη Λάρνακα τα τελευταία 3-5 χρόνια!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending