fbpx

Outfit της εβδομάδας: Βάλε το denim on denim outfit σου για κάθε περίσταση!

Πρωί, απόγευμα ή βράδυ, στο πανεπιστήμιο, για βόλτα ή στο γραφείο, ο συνδυασμός denim on denim ταιριάζει παντού!

Denim on denim, είναι όταν συνδυάζουμε δύο jean κομμάτια μαζί και δημιουργούμε ένα total denim look! Είναι ένα συνδυασμός που μπορεί να διαμορφωθεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και styling, και να μετατραπεί ανάλογα με την περίσταση!

Προσωπικά, λατρεύω to denim on denim look και σήμερα θα σου δείξω πώς να το συνδυάσεις με ένα πιο νεανικό και κάπως πιο rock τρόπο, λόγω του hairstyle μου, και των chockers που φόρεσα. Εάν επιλέξεις, να φορέσεις denim on denim στη δουλειά, μπορείς να το φορέσεις με camel γόβες και φυσικά ένα πιο «σοβαρό» χτένισμα!

Πάμε να δούμε το denim on denim outfit μου:


dsc03047

dsc03087

dsc03075

 

dsc03058

 

dsc02994Επέλεξα ένα jean πουκάμισο και αντί skinny jeans, προτίμησα flared jeans που είναι musthave! Το jean πουκάμισό μου, δεν έχει ακριβώς την ίδια απόχρωση με το παντελόνι μου, ωστόσο είναι αρκετά κοντά χρωματικά!

Προσωπικά προτιμώ, να μην υπάρχει αρκετή χρωματική διαφορά στο πάνω με το κάτω κομμάτι, ώστε να έχουμε ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα. Τα πάντα βέβαια εξαρτώνται από την δική σου προσωπική προτίμηση και το πώς θα επιλέξεις να συνδυάσεις το denim on denim.

dsc03073

dsc03046

dsc03067

Το outfit, ολοκλήρωσαν τα άσπρα sneakers μου, η μαυρόασπρη τσάντα μου με γεωμετρικούς σχηματισμούς και φυσικά ο συνδυασμός των δύο chockers.

Επίσης, εμπνεύστηκα το hairstyle μου, από το post της Χριστίνας για τα ιδανικότερα hairstyles για το φθινόπωρο! Απ’ ότι φαίνεται τα double buns, είναι το νέο hot-trend στα μαλλιά!

dsc03019

Quote of the week:

“Clothes aren’t going to change the world. The women who wear them will.”


Shop the style: 

flared jeans

denim shirt

τσάντα

 

Δες επίσης: Denim: Πάρε ιδέες για να δημιουργήσεις το δικό σου denim on denim outfit!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending