fbpx

5 κανόνες της μόδας που πρέπει να ακολουθείς για να είσαι πάντα στυλάτη!

Υπάρχουν μερικοί άγραφοι κανόνες στη μόδα που μπορούν σε βοηθήσουν για να είσαι πάντα στυλάτη. Είναι λίγο πολύ κοινά μυστικά για όσους ασχολούνται με το χώρο, ωστόσο είναι τόσο απλοί κανόνες που μπορεί να τους ακολουθήσει οποιοσδήποτε.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι: 

1
Επένδυσε σε τσάντα ή παλτό

Αν είσαι έτοιμη να διαθέσεις ένα μεγάλο πόσο για να αγοράσεις κάτι, τότε αυτό καλύτερα να είναι τσάντα, παπούτσια ή παλτό. Αυτά τα 3 έχουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στο χρόνο. Τα ρούχα με τις πολλαπλές πλύσεις χαλάνε.

2
Μην απορρίπτεις ρούχα που τα βλέπεις μόνο στις κρεμάστρες 

Βλέπεις ένα κομμάτι που σου αρέσει πολύ, αλλά σκέφτεσαι ότι δε θα ταιριάζει σε εσένα οπότε δεν μπαίνεις καν στον κόπο να το δοκιμάσεις. Μεγάλο λάθος! Όταν το ρούχο βρίσκεται στην κρεμάστρα δεν μπορείς να καταλάβεις αν σου ταιριάζει ή όχι. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το πάρεις αμέσως στο δοκιμαστήριο!

3
Chic αξεσουάρ

Όταν δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς με τι αξεσουάρ να συνδυάσεις το outfit σου φόρεσε μικρά σκουλαρίκια στα αυτιά. Θα δώσουν μια πιο chic νότα στο ντύσιμό σου.

4
“Σπάσε” τη μονοχρωμία

Μπορεί το total black outfit να είναι πάντα στη μόδα, αλλά αυτό που προσδίδει περισσότερο στυλ είναι το χρώμα, γι’ αυτό τόλμησε να βάλεις λίγο χρώμα στο μονόχρωμο outfit σου. Αν δυσκολεύεσαι να κάνεις χρωματικούς συνδυασμούς με τα ρούχα τότε απλά πάρε μια τσάντα σε διαφορετικό χρώμα.

5
Πάρε jean σε μικρότερο μέγεθος

Όταν πρόκειται να αγοράσεις τζιν και δεν είσαι σίγουρη ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος, πάρε το μικρότερο. Τα jeans με τις πλύσεις πάντα ανοίγουν στη μέση.

Ακολούθα αυτούς τους κανόνες και θα με θυμηθείς!

 

Δες επίσης: To μοναδικό κομμάτι που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending