fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Όπως καταλάβατε πλέον καθιερώθηκε κάθε εβδομάδα να κάνουμε ένα post με τα best looks της εβδομάδας! Και αυτό έγινε λόγω της μεγάλης ανταπόκρισής σας με το hashtag μας #studentlifetrends. 🙂

Μπορείτε κι εσείς καθημερινά να μας κάνετε tag ή να χρησιμοποιείται το hashtag μας για να μπορούμε να εντοπίσουμε πιο εύκολα τα fashionable outfits σας! Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Αυτή την εβδομάδα συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά και σας δείχνουμε τους 5 πιο καλοντυμένους που βρήκαμε μέσα από τα social media σε Κύπρο και Ελλάδα!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Αντιγόνη δημιούργησε ένα τέλειο street style look που σίγουρα δε γίνεται να πέρασε απαρατήρητο! Συνδύασε τα πιο hot trends της σεζόν: τα joggers με άσπρη ρίγα στο πλάι μαζί με το see-through top της! Το κάπως πιο πλατύ βελούδινο choker της και το hairstyle της με χωρίστρα στη μέση και χαλαρό bun ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν το look της! Keep up the fashionable looks Αντιγόνη μου!

Ο Μάριος δημιούργησε ένα πολύ ωραίο vintage outfit! Λάτρεψα που έκανε mix and match στα patterns, και στα υφάσματα που επέλεξε να φορέσει! Αυτό που ξεχωρίζει στο look του είναι οι λεπτομέρειες: στις κάλτσες, στα κοσμήματα, στα μαλλιά, ακόμα και στην πόζα! Ακόμα και το half sleeve tattoo στο χέρι του ταίριαξε απόλυτα με το όλο look! Συνέχισε να μας εμπνέεις Μάριε μου!

H Βαλέρια επέλεξε να δημιουργήσει ένα πολύ fashionable street style look! Συνδύασε με ένα πολύ ωραίο τρόπο τα white joggers της με μπλε γραμμή στο πλάι με το άσπρο outerwear, τύπου blazer που επέλεξε να φορέσει! Με αυτό τον συνδυασμό “έσπασε” τον κανόνα ότι τα joggers δημιουργούν πάντα πιο sport outfits. Τα γυαλιά μυωπίας της και τα βελούδινα booties της ήταν αυτά που ολοκλήρωσαν για ακόμα μια φορά το look! Μπράβο για το καταπληκτικό look Βαλέρια μου!

Ο Αντώνης δημιούργησε ένα κάπως πιο αυστηρό look φορώντας το μαύρο blazer του! Αυτό όμως που το κάνει ταυτόχρονα να είναι πιο street style είναι τα άσπρα sneakers του! Το άσπρο “έσπασε” τη μονοτονία του total black outfit που είναι και πιο safe και το έκανε πιο ενδιαφέρον! Πολύ ωραία και “αυστηρή” πόζα Αντώνη μου!

Η Νατάσα φόρεσε ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου σε υφάσματα: το τούλι! Κι ενώ περιμέναμε να συνδυάσει την τούλινη φούστα της με ωραία strap heels και άσπρο top, η Νατάσα επέλεξε ένα πιο πρωτότυπο τρόπο. Φόρεσε τα converse της σε bordeaux χρώμα με denim πουκάμισο από πάνω! Δημιούργησε ένα πολύ sporty-chic outfit κι εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να το λατρέψουμε! Wow Νατάσα μου!


Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,

χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 

Δες επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending