fbpx

Οι 5+1 πιο σπαστικές συνήθειες της Κυπραίας μάνας!

Το σημερινό θέμα υπάρχει στην καθημερινότητα του μέσου Κυπραίου τζιαι κάμνει τη ζωή μας είτε πιο όμορφη είτε… ποδήλατο.

Η αθάνατη Κυπραία μάνα, το μόνο είδος που επιβιώνει μέσα στα χρόνια καλύττερα τζιαι που τες… κατσαρίδες, είναι ένα θέμα που μου εζητήσαν πολλοί συμφοιτητές μου να γράψω.

Ξέρω ότι στα παραπάνω πράματα θα ταυτιστείς, επειδή ούλλοι κάποτε εβιώσαμεν τα, έστω τζιαι μια φορά.

Τούτες εν μερικές εμπειρίες μου που την Κυπραία μάνα:

 

1
Έσσιεις η ώρα 10:30 μάθημα στο πανεπιστήμιο τζιαι σαν κανονικός άνθρωπος τζοιμάσαι.

Εν μπαίνει μες το δωμάτιο σου η μάνα σου με την hoover, ανοίει τα παράθυρα παντές τζιαι εν Αύγουστος, με τη δικαιολογία ότι πρέπει να καθαρίσει; Κόφτει την νομίζεις ότι εψές έμεινες ΟΞΥΠΝΟΣ ως η ώρα 3 τζιαι εθκιέβαζες;

2
Ήρτες που το πανεπιστήμιο με μιαν κκελλέ καζάνι, αγχωμένος που τες εξετάσεις σου.

Σκέφτεσαι ότι έσσιεις να παραδώσεις την εργασία σου την άλλη εφτομάδα.

Μόλις πατήσεις το πόι σου μες το σπίτι, αρκέφκει τζιαι μουρμουρά. “Γιατί επάτησες μες τα σφουγγαρισμένα; Γιατί ετάτσωσες τα τζάμια; Γιατί εν έφαες ούλλο το φαΐ σου σήμερα; Είμαι η δούλα σας δαμέσα; Αν πω τζιαι φύω που δαμέσα τι εν να κάμετε εσείς; Εν εκτιμάτε τίποτε εσείς δαμέσα.

Τζιαι εσύ είσαι κάπως “Ναι, ντάξει φύε” επειδή ξέρεις πως αν της πεις τίποτε, το μουρμουρκόν εν να γίνει τριπλάσιο μετά.

3
Ρε εν πά’ να είσαι στο παγκόσμιο συνέδριο αστροφυσικών της NASA;

Εν να έβρεις 31 αναπάντητες πας το κινητό σου που τη μάνα σου. Εσύ αρκέφκεις τζιαι ανησυχείς άμπα τζιαι έπαθεν τίποτε.

Πιάνεις την τζιαι λαλείς της “Άμμα είσαι καλά;” τζιαι λαλεί σου το κορυφαίο “Μια χαρά είμαι. Απλά έπιανα σε για να δω τι έφαες σήμερα“. Άμμα είμαι 20+χρονών, έχω στομάχι, ξέρω πότε πεινώ. ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΦΑΑ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ; Εν πανεπιστήμιο που είμαι. Εν τζιαι είμαι στην έρημο!

4
Έξω εν χαρά Θεού η μέρα. Αποφασίζεις σαν σωστός, αθκιασερός φοιτητής που είσαι να πάεις σε κανένα cafe με τους παρέες σου.

Πριν φύεις που σπίτι, γίνεται ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ο ίδιος διάλογος:

– Γιε μου πάρε μαζί σου κανένα σακκάκι τζι’ εν να αρρωστήσεις.
– Άμμα έξω εν 648 βαθμοί Κελσίου.
– Μα όι να μου αντιμιλάς δαμέσα. Άμαν αρρωστήσεις τζιαι ύστερα, ποιος εν να σε βουρά στους γιατρούς; Εν με σέβεσαι τίποτε πιον.

Τζιαι εσύ επειδή εβαρέθηκες το μουρμουρκόν, πιάννεις μιαν ζακέτα, βάλλεις την μες το αυτοκίνητο σου τζιαι φκάλλεις την άμαν επιστρέψεις πίσω στο σπίτι.

5
Πιάνει σε η μάνα σου τηλέφωνο…

Εν απαντάς – είσαι με τη φίλη σου ή θκιεβάζεις. Μετά που λλίο ξαναπιάνει σε. Μετά πιάνει σε ο τζιύρης σου. Πιάνει σε η θεία σου, η γιαγιά σου, ο παππούς σου, ο θείος σου που την Αμερική. Αποφασίζεις να απαντήσεις σε ένα που τζείνα τα τηλεφωνήματα.

Πίστεψε με, όποιον τζιαι να πιάσεις, το ίδιο πράμα θα σου πει “Έπιανε σε η μάνα σου τηλέφωνο τζιαι εν της το απάντησες τζιαι ανησύχησε“. Τζι’ ας επεράσαν 3 λεπτά που τξμ ώρα που σε έπιασε.

6
Μπαίνει μες το δωμάτιο σου τζιαι συγυρίζει (χωρίς να το ξέρεις).

Έσσιεις πας το γραφείο σου τες σημειώσεις σου για την εξέταση που έσσιεις αύριο. Έρκεσαι σπίτι τζιαι εν τα βρίσκεις. Πολλά ήρεμα ρωτάς τη μάνα σου σου πού τα έβαλεν, η οποία εν άξια να τα “εσυγύρισε” που κάτω που τες λιθοσφαιρικές πλάκες (google it) διότι τζιαμέ εφαίνουνταν συγυρισμένα.

ΑΪΣΤΑ ΤΖΙΑΜΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΟΥ ΣΙΟΡ! Εγώ μπαίνω μες το δωμάτιο σου τζι’ αλωνίζω; Μπορεί το δωμάτιο μου να μοιάζει με το σκηνικό της ταινίας Rambo: First Blood Part II αλλά εγώ τα πράματα μου βρίσκω τα. ΑΦΗΣ’ ΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΚΙΛΙΝΤΖΙΗΡΟΣ. Προτιμώ.

Παιθκιά όμως, ότι τζιαι να πούμε, όσον τζιαι να τις κατηγορήσουμεν, άτε… παραδεχτείτε το. Αγαπάτε τες ρε αφού…

Μάνα είναι μόνο μία. Πόσο μάλλον η Κυπραία μάνα…

 

Δες επίσης: Οι 3+1 πιο γνωστοί τύποι των Κυπραίων μαμάδων! (Part 2)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending