fbpx

Αυτοί είναι οι 7 πιο αντιπαθητικοί παίχτες του κόσμου!

Ποιος είπε λοιπόν ότι όλοι συμπαθούν τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαίρου; Οι ποδοσφαιριστές χωρίς την λατρεία του κόσμου δεν θα είχαν αυτή την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο.

Κάποιοι όμως με τις πράξεις τους “λατρεύονται” με μίσος από τον φίλαθλο κόσμο και έτσι χαρακτηρίζονται ως αντιπαθητικοί.

Η απόδειξη, στο άρθρο που ετοιμάσαμε και το αποδεικνύει αυτό.

1
Πέπε

Ο Πορτογάλος αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει γίνει ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίχτες στο φίλαθλο κόσμο. Τα βίαια μαρκαρίσματα του σε σχέση με τις πολλές αψιμαχίες που είχε με αντίπαλους ποδοσφαιριστές δημιούργησε ένα μισητό πρόσωπο. Πολλές ήταν και οι φορές που σώριασε αντιπάλους στον αγωνιστικό χώρο και πολλές ήταν και οι φορές που έκανε θέατρο και κέρδιζε τα “γαλλικά” από την κερκίδα! Δεν αντιλέγουμε, πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή αλλά σε συμπεριφορά έχει πολλά θεματάκια!

2
Μάριο Μπαλοτέλι

Χαρακτηρίζεται και όχι άδικα ως το “κακό παιδί” του ποδοσφαίρου. Με την συμπεριφορά του κυρίως έχει δημιουργήσει χιλιάδες προβλήματα σε όποια ομάδα και αν έπαιξε. Πολλές ήταν οι αποδοκιμασίες που δέχτηκε από την κερκίδα των ομάδων που έπαιξε, καθώς και οι τσακωμοί του με συμπαίχτες και προπονητές. Ο “Super Mario” όπως τον αποκαλούν αν και έχει τα στοιχεία ενός μεγάλου αστέρα με τις πράξεις του κατάφερε να γίνει ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίχτες του κόσμου.

3
Ντιέγκο Κόστα

Αναμφίβολα ο επιθετικός της Τσέλσι είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής, έχοντας πετύχει πολλά στην μέχρι τώρα πορεία του. Το θέμα είναι ότι σε αυτή την πορεία έχει γίνει ένας πολύ αντιπαθητικός ποδοσφαιριστής για τους αντίπαλους οπαδούς και παίχτες, αφού η συμπεριφορά του δεν είναι και η καλύτερη. Φυσικά πρέπει να λάβουμε και υπόψη ότι σε κάθε παιχνίδι φλερτάρει αν και επιθετικός, με την κόκκινη κάρτα! Στα παράξενα είναι η αλλαγή της συμπεριφοράς του από τον καιρό που πάτησε το πόδι του στην Τσέλσι. Πάντοτε ήταν οξύθυμος αλλά στην Αγγλία φαίνεται να ‘βράζει’ περισσότερο ο θυμός του.

4
Μάρκο Ματεράτσι

Ο Μάρκο Ματεράτσι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο αντιπαθητικούς παίχτες που έμεινε στην ιστορία για τον «θεατρινισμό» του στην κουτουλιά του Ζιντάν, ενέργεια που προκάλεσε ο ίδιος με όσα έλεγε στον Γάλλο. Ήταν ένας πολύ σκληρός αμυντικός που του άρεσαν οι προσωπικές μονομαχίες με τους αντίπαλους επιθετικούς. Έτσι δεν ήταν και ένας ιδιαίτερα συμπαθητικός στους αντιπάλους του!

5
Έρικ Καντονά

Ο Γάλλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναντίρρητα δεν είναι άγγελος! Πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα ξεσπάσματα που έχουμε δει από ποδοσφαιριστές με την απίστευτη κλοτσιά του σε οπαδό της Κρίσταλ Πάλας επειδή τον έβρισε. Δεν φημιζόταν, βέβαια, για την ψυχραιμία και την ηρεμία του αφού αντίκρισε πολλές φορές την κόκκινη κάρτα για χτυπήματα σε αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

6
Λουίς Σουάρες

Ο Ουρουγουανός αδιαμφισβήτητα αποτελεί ένα από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο. Στο σημείο όμως που για κάποιο δικό του λόγο δαγκώνει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, εκεί γίνεται και αντιπαθητικός για πολλούς. Σίγουρα είναι ο φόβος και τρόμος για τους αντίπαλους αμυντικούς, όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά και για τις περίεργες πράξεις του. Τρία είναι τα μέχρι στιγμής θύματα του επιθετικού της Μπαρτσελόνα και ελπίζουμε να μην αυξηθεί ο αριθμός!

7
Κριστιάνο Ρονάλντο

Για πολλούς είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών. Ασυζήτητα είναι εκ των κορυφαίων παιχτών του πλανήτη, αλλά και ένας ποδοσφαιριστής που οι απόψεις για αυτόν διίστανται αφού άλλοι τον αγαπούν, άλλοι όμως τον απεχθάνονται. Ο εγωκεντρικός χαρακτήρας του, η εξωγηπεδική του ζωή (αυτή που παρουσιάζεται από τα μέσα ενημέρωσης), οι υπερβολικές του αντιδράσεις στον αγωνιστικό χώρο είναι λίγα από αυτά που καθιστούν τον Πορτογάλο σταρ για πολλούς αντιπαθητικό. Φυσικά, όταν είσαι σε τέτοιο επίπεδο, είναι λίγο – πολύ αναμενόμενο να σε αντιμετωπίζουν με αυτόν τον τρόπο και ότι κάνεις να κατακρίνεται!

Δες επίσης: Oι 11 κορυφαίες φαλάκρες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending