fbpx

Το δράμα που ζούμε στο δρόμο ώσπου να φτάσουμε στο πανεπιστήμιο!

Τον τελευταίο χρόνο, όσοι μεινήσκουν Αγλατζιά ή όσοι περνούν που τζιαμέ, σίουρα εζήσαν την τραγική κατάσταση στη λεωφόρο Λάρνακος, λόγω των εργασιών στον δρόμο.

Κυρίως από προσωπική εμπειρία, ξέρω πως οι φοιτητές του Παν. Κύπρου επήξαν αμέτρητες φορές μέσα στην κίνηση.

Σήμερα θα σου παρουσιάσω τι γίνεται κάθε φορά που πηαίνει ή έρκεται από το πανεπιστήμιο ένας φοιτητής (όπως εγώ) λόγω των οδικών έργων!

Για να δούμε το δράμα που περνούμε:

 

1
Η πρώτη σου σκέψη μόλις ξυπνήσεις είναι: «Που πόθεν θα πάω σήμερα πανεπιστήμιο οέο;;;»

Κάθε μέρα είναι μια ξεχωριστή μέρα και για τους εργάτες των οδικών έργων. Kάθε μέρα κλείουν διαφορετικούς δρόμους κι εσύ ξυπνάς το πρωί για να πάεις μάθημα τζιαι εν ξέρεις που πόθεν εν να φκεις για να πιάσεις τον δρόμο για το πανεπιστήμιο.

Το καλό είναι ότι μαθαίνεις τζιαι νέους δρόμους κάθε φορά! 😉

2
Κίνηση, πολλήήή κίνηση!

Είχε που είχε πριν κίνηση, τωρά έγινε τετραπλάσια. Τζιαμέ που έθελες 5 λεπτά, τωρά θέλεις τουλάχιστον μισάωρο! Για μισή ώρα είσαι μες το αυτοκίνητο με το στόπερ μόνο.

Το πρόβλημα είναι άμαν θέλεις να φκεις ή να μπεις σε καμιά πάροδο. Εν κανεί που εν κινείται κανένας, μετά ούλλοι βουρούν να φτάσουν το πράσινο τζιαι εσύ καρτεράς ώσπου να βρεθεί κανένας καλός άνθρωπος να σου νέψει και να σε αφήκει να περάσεις.

Άσε που σχεδόν κάθε μέρα έχει ένα μικρό ατύχημα μες τον δρόμο, κυρίως τζιαμέ στο τριγωνάκι στην Αγλαντζιά (τζιαι εσύ σκέφτεσαι πότε εν να έρτει η σειρά σου) που κάμνει ακόμα σσιηρότερη την κίνηση!

3
Κώνοι παντού

Οι δρόμοι εγεμώσαν κώνους τζιαι διαχωριστικά! Σαν πηαίνεις καλά-καλούλλικα, εμφανίζεται μπροστά σου, μες τη μέση του δρόμου ένας κώνος τζιαι λαλείς: «τωρά πού πάω;». Επειδή που τη μια λωρίδα που ήταν κανονικά, τωρά έγινε διά δύο!

Οι παραπάνω κώνοι όμως είναι διαλυμένοι γιατί έτσι όπως του εβάλαν μόνο για bowling κάμνουν. Έτσι οι παραπάνω οδηγοί εκάμαν strike! 😉

4
Η ασταμάτητη πουρού

Ούλλοι εχρησιμοποιήσαμε την πουρού μας τζιαι ούλλοι ακούσαμε την πουρού κάποιου άλλου να παίζει για εμάς. Επίσης, με τόση κίνηση φτάνεις άνετα να φάεις το πρωινό σου στο αυτοκίνητο!

Αποτέλεσμα των πιο πάνω: να καθυστερείς κάθε φορά να πηαίνεις στο μάθημα, όσο γρήγορα και αν ξεκινάς, τζιαι να πηαίνεις τζιαι με νεύρα!

Όσο τζιαι να πεις, τούτος ούλλος ο χαμός μες τον δρόμο εν εκνευριστικός!

Δες επίσης: 5 σπαστικά πράματα που θα δοκιμάσουν την υπομονή του Κυπραίου οδηγού!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending