fbpx

To StudentLife τώρα και σε Αpp – Δες γιατί να το κατεβάσεις κι εσύ!

Το StudentLife, ως το πιο νεανικό site της Κύπρου, ετοίμασε το πιο νεανικό και cool App, για να έχεις στο κινητό σου ό,τι νέο “παίζει” στην ιστοσελίδα μας και στα social media.

Το StudentLife App είναι συμβατό σε όλα τα smartphones με λογισμικό Android ή iOS, και μπορείς να το κατεβάσεις δωρεάν από το Google Play Store (για Android phones) ή το App Store (για iPhones). Κατέβασέ το σήμερα κιόλας και άρχισε τις περιηγήσεις σου στο StudentLife σε ένα πιο διαδραστικό περιβάλλον.

app2

Για iOS, κατέβασέ το ΕΔΩ!

Για Android, κατέβασέ το ΕΔΩ!

 

Ξέρεις γιατί αξίζει να έχεις το StudentLife App στο κινητό σου:

1
Γιατί μπορείς να βλέπεις πρώτος το πιο νεανικό-ψυχαγωγικό περιεχόμενο που κυκλοφορεί!

Το StudentLife App ενημερώνεται, καθημερινά και άμεσα, με ψυχαγωγικά άρθρα και βίντεο, viral νέα και ειδήσεις, απόψεις και ιστορίες νέων, νέα για την μόδα, αθλητικά νέα και ότι άλλο έχει να κάνει με τους νέους της Κύπρου. Ε όλα αυτά, θα βρίσκονται στο κινητό σου για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου, μαθαίνοντας ό,τι νέο τρέχει!

2
Γιατί μπορείς να περιηγηθείς εύκολα στις διάφορες κατηγορίες!

Με ένα απλό Swipe (κίνηση δεξιά-αριστερά) μπορείς εύκολα και χωρίς καθυστέρηση, να μετακινείσαι από τη μια κατηγορία στην άλλη, να βλέπεις όλα τα άρθρα και να διαβάζεις αυτά που σε ενδιαφέρουν! Εύκολη πλοήγηση στο πιο νεανικό-ψυχαγωγικό περιεχόμενο! 😉

3
Γιατί μπορείς να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου άρθρα!

Με το πάτημα ενός εικονιδίου, τα άρθρα που σε ενδιαφέρουν αποθηκεύονται στην κατηγορία “Favorites”! Έτσι μπορείς να τα βρεις αργότερα για να τα διαβάσεις ή να τα δείξεις στους φίλους σου για να γελάσετε παρέα! 🙂

4
Γιατί θα ενημερώνεσαι για διαγωνισμούς και εκπτώσεις!

Θα μπορείς να βλέπεις πρώτος τους νέους διαγωνισμούς που θα τρέχουν στο StudentLife App, και να λαμβάνεις ειδοποιήσεις για εκπτώσεις σε διάφορα νεανικά στέκια! Τι άλλο να ζητήσεις;!

Μην το σκέφτεσαι… Απλά κατέβασε το StudentLife App σήμερα! 🙂

Για iOS, κατέβασέ το ΕΔΩ!

Για Android, κατέβασέ το ΕΔΩ!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending