fbpx

EXPIRED – Μάθε για τις φοιτητικές προσφορές από τη Domino’s!

Είσαι σε περίοδο εξετάσεων; Οι εργασίες “τρέχουν” και δεν προλαβαίνεις να μαγειρέψεις; Πεθύμησες να φας πίτσα – και όλα τα σχετικά;

Η έχει τη λύση στο πρόβλημα σου, με τις μοναδικές προσφορές της για ‘σένα και την παρέα σου!

Οι προσφορές που μπορείς να αξιοποιήσεις ως φοιτητής είναι:

 

Για ‘σένα που λιώνεις στα βιβλία μόνος, η Domino’s σου δίνει την ευκαιρία να επωφεληθείς της ειδικής της προσφοράς για 1 άτομο. Παίρνεις μια μεσαία πίτσα, μαζί με πατάτες wedges και ένα αναψυκτικό 330 ml στην προνομιακή τιμή των €7.99 μόνο!

Μαζευτήκατε σπίτι για ομαδική εργασία; Σκέφτεστε “πού να πηγαίνουμε τώρα να φάμε και να μην μας έρθει ο κούκος αηδόνι;” Επωφεληθείτε της προσφοράς από την Domino’s, στη οποία παίρνετε 2 μεγάλες πίτσες, πατάτες wedges, σκορδόψωμο και ένα μεγάλο αναψυκτικό 1, 5 L. με €19.99 μόνο!

Απόλαυσε κάθε Τρίτη την προσφορά “Two for Tuesdays”

Έχεις το πλεονέκτημα κάθε Τρίτη να αγοράσεις μία πίτσα και να πάρεις ακόμα μία δωρεάν! Αυτό ισχύει για οποιοδήποτε μέγεθος πίτσας από το μενού της Domino’s ή μέχρι 4 toppings.

 H Domino’s σου προσφέρει κι άλλες εκπτώσεις!

Αν επιθυμείς κάτι διαφορετικό, μπορείς να παραγγείλεις την πίτσα της αρεσκείας σου online και να πάρεις . Και μόλις καταχωρήσεις την παραγγελία σου, μπορείς να παρακολουθείς την πορεία της μέσω του

Και app για τη δική σου ευκολία!

Έχεις τη δυνατότητα να βρεις όλες τις αποκλειστικές προσφορές, να διαλέξεις delivery ή carryout και να κάνεις την παραγγελία σου πανεύκολα από το smartphone σου. Αυτά μπορούν να γίνουν απλά κατεβάζοντας την ΔΩΡΕΑΝ! Και εννοείται πως είναι συμβατή με τη συσκευή σου, αφού η εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε λογισμικά Android όσο και σε iOS!

Εσύ ακόμα να παραγγείλεις από τη Domino’s; 😉

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending