fbpx

Ξεχωριστές διαφημίσεις με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές!

Όλοι βλέπουμε τηλεόραση, έστω και λίγο. Όλοι έτυχε να πέσουμε πάνω σε κάποια διαφήμιση ενώ χαζεύουμε στο διαδίκτυο και η αλήθεια να λέγεται πάρα πολλές από αυτές είναι ανιαρές στο μάτι του κοινού τηλεθεατή.

Είναι όμως και μερικές που την βλέπεις και εσύ και εγώ και ο κάθε ποδοσφαιρόφιλος και δεν τις χορταίνουμε. Αιτία είναι η παρουσία σε αυτές ποδοσφαιρικών αστέρων!

Όπως και να το κάνουμε είναι άλλο πράγμα να βλέπεις παικταράδες όπως ο Ronaldo, ο Beckham, ο Roberto Carlos και τόσοι άλλοι να κάνουν τα μαγικά τους και σε διαφημίσεις πέρα από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρακάτω, λοιπόν, παρουσιάζουμε 6 διαφημίσεις που είναι ξεχωριστές χάρη στην παρουσία παικταράδων σε αυτές!

1
Αγώνας της γειτονιάς; Νομίζεις!

Πως αλλιώς πέρα από μοναδική να χαρακτηρίσεις μια διαφήμιση που ξεκινα ως ένας αγώνας της γειτονιάς ανάμεσα σε πιτσιρίκια και καταλήγει σε μια τιτανομαχία ανάμεσα στους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου τα τελευταία χρόνια; Ronaldo (ο Cristiano), Neymar, Rooney Hazard, Zlatan Ibrahimovic και τόσοι άλλοι προσφέρουν μια ποδοσφαιρική πανδαισία για χάρη της αμερικάνικης εταιρείας αθλητικών ειδών. Πρόκειται ουσιαστικά για 4 λεπτά ποδοσφαιρικής πανδαίσιας.

2
Δεν ξανάπαιξες μπάλα σε αεροδρόμιο;

Και αν δεν το έκανες εσύ (για να απαντήσουμε και στο ερώτημα στο τιτλάκι) το έκαναν άλλοι για σένα! Η μεγάλη Βραζιλία του 1998 με πρώτο και καλύτερο τον Ronaldo ( το Φαινόμενο) κάνει παιχνίδι (κυριολεκτικά) μέσα σε ένα αεροδρόμιο παρασύροντας τους πάντες στο ρυθμό τους. Βέβαια για να συμπληρωθεί η απόλαυση η διαφήμιση συνοδεύεται και από σάμπα. Πως να μην λατρέψεις μια τέτοια διαφήμιση;

3
Τέτοια πάλη καλού και κακού δεν ξαναείδες!

Πόσες ταινίες είδες που το καλο παλέυει με το κακό; Πάμπολλες φαντάζομαι! Σε αυτή την ταινία μικρού μήκους (γιατί μπορείς να χαρακτηρίσεις ως τέτοια αυτή τη διαφήμιση) όμως η μάχη είναι πολύ διαφορετική. Οι καλοί (οι ποδοσφαιριστές δηλαδή) έχουν να παλέψουν με τους κακούς, μερικά τέρατα δηλαδή. Στην αρχή τα πράγματα είναι σκούρα αλλά ο Maldini με ένα αυτοκρατορικό τάκλιν και ο Cantona δίνουν την χαριστική βολή στα τέρατα και το ποδόσφαιρο νικά!

4
Νόμιζαν πως επειδή είναι διάσημοι θα νικήσουν! Νόμιζαν!

Πλησιάζει που λέτε το Μουντιάλ του 2010 και όλοι οι ποδοσφαιρικοί αστέρες κατέβηκαν τότε στην πανέμορφη Αφρική. Έλα όμως που ο Messi, ο Henry και η παρέα τους δίψασαν και ήθελαν Pepsi. Έπρεπε βέβαια να την κερδίσουν με όλη τη σημασία της λέξης. Τότε διαμορφώθηκε το πιο απίστευτο γήπεδο ποδοσφαίρου που είδατε ποτέ με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τα πάντα ανάμεσα σε χόρτα, ζωά και ανθρώπους. Το αποτέλεσμα είναι απλά αριστούργημα!

5
Φορέστε τις πανοπλίες σας!

Σε μια απο τις αγαπημένες εποχές του γράφων μας ταξιδεύει η παρακάτω ποδοσφαιρική διαφήμιση, στην Αναγέννηση. Τι γίνεται λοιπόν οταν συνδυάζεται το πνεύμα εκείνης της εποχής με το ποδόσφαιρο; Απλά απόλαυση! Έρχεται ο κατακτητής να μας πάρει τις Pepsi; Λογάριασε χωρίς τους παικταράδες! Για πολλά γέλια η σκηνή με τον Roberto Carlos!

6
Πάμε Λισαβώνα με μια βέσπα;

Κάτι τέτοιο θα σκέφτηκαν οι συντελεστές της παραπάνω διαφήμισης βάζοντας την αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου το 2004 να ανέβουν πάνω στις γνωστές μοτοσυκλέτες με προορισμό την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας! Στο δρόμο εννοείται πως προσφέρουν πλούσιο θέαμα παίζοντας ποδόσφαιρο όπου βρούν! Κερδίζει τις εντυπώσεις ο Ζιζού με το αψεγάδιαστο του στυλ αλλά την παράσταση κλέβει ο μέγας Alessandro Del Piero στο τέλος! Πριν μιλήσει ο Otto Rehagel και οι ποδοσφαιριστές του βέβαια στα πραγματικά γήπεδα της χώρας της Ιβηρικής χερσονήσου!

Ποια διαφήμιση ξεχώρισες εσύ;

Δες επίσης: Όταν το κυπριακό ποδόσφαιρο γίνεται θύμα σάτιρας! (Part 1)

 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending