fbpx

4 πράγματα που κάμνουμε μόλις αρκεύκει να κρυαδίζει λλίο!

Μπήκε ο τρίτος μήνας του φθινοπώρου και μέχρι πρόσφατα εμείς εφορούσαμε ακόμα τα καλοκαιρινά μας ρούχα.

Με το που ακούσαμε στις ειδήσεις ότι θα κρυαδίσει, οι μισοί από εμάς είπαμε: “Εν πελλάρες πάλε που μας λαλούν” και οι άλλοι μισοί: “Ε άτε να δούμε μακάρι, εβαρεθήκαμε την πυρά“.

Για να δούμε τι κάμνουμε μόλις αρκέψει τζιαι κρυαδίζει λλίο:

 

1
Κατεβάζουμε τους σάκκους!

Έβρεξε, εφύσησε και λλίο αμέσως κατεβαίνουν τα παλτά, οι κουβέρτες και οι σάκκοι.

Βλέπεις τους όλους από τη μια μέρα στην άλλη, να φορούν τη χειμερινή τους collection! Τα γάντια και οι σκούφοι έρχονται σύντομα!

2
 Βγαίνουν οι ομπρέλες!

Ξαφνικά βλέπεις τους ούλλους να κρατούν τις ομπρέλες τους μόλις βρέξει, αμπά τζιαι χαλάσουν τα μαλλιά τους από την εξώπορτα του σπιτιού ως το αυτοκίνητο.

Μετά από το αυτοκίνητο ως την πόρτα της δουλειάς και μέσα! Και κάπως έτσι πάει λέγοντας, τρεις σταγόνες να πέσουν βλέπεις τες ομπρέλες παρέλαση.

3
“Απαναγία μου, ελερώθηκε το αυτοκίνητο μου”!

Τι πιο φυσιολογικό να μεν μείνει αυτοκίνητο καθαρό μετά από μια βροχερή μέρα;! Ειδικά αν είχε και λίγη σκόνη πάνω του πριν βρέξει; Τι συμβαίνει και πιάνει μας πανικός, εν ανεξήγητο! Έτσι και βρέξει λλίο, εν μπορούμε να το θωρούμε.

Τζιαι να το πλύνεις πάλε, αφού με έτσι καιρό εν γλιτώνει. Που την άλλη να μεν το κινείς καθόλου εν γίνεται, εκτός να θέλεις να πηγαίνεις με το λεωφορείο στη δουλειά ή στο πανεπιστήμιο.

4
Εν κυκλοφορείς για ασήμαντο λόγο!

Με το που έβρεξε αναβάλλονται ξαφνικά όλα! Αν δεν πρέπει να πάεις δουλειά ή ως το φούρνο, μένεις σπίτι. Αν θέλεις φαΐ, παραγγέλεις το! Τηλεόραση, καναπές και το hot chocolate σου εν ό,τι πρέπει.

Και αν σε πιάσει και κανένας φίλος σου να πάτε για καφέ, λαλείς του: “Όι ρε, εν θωρείς τον καιρό; Μα πού να πάω έτσι κρυάδα; Εν καλός και ο καναπές μου“!

Εσύ τι άλλο κάμνεις άμαν κρυαδίσει;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending