fbpx

Επέστρεψε στις νίκες το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας! (photos)

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας κατάφερε να διασπάσει την αντίσταση του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας με σκορ 57 – 39.

Ταξιδεύοντας από τη Λεμεσό, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου είχε δύσκολο έργο αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προερχόταν από ήττα και ήθελε επιστροφή στις νίκες. Παίζοντας με πολύ πάθος οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχες προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με σκορ 15 – 11.

Το 2ο δεκάλεπτο ήταν και το πιο καθοριστικό αφού από τη μια η ατυχία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και από την άλλη η ευστοχία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, έδωσαν προβάδισμα 16 πόντων στην ομάδα της πρωτεύουσας φτάνοντας στο 33 – 13 στη λήξη του 2ου δεκαλέπτου.

Οι καλαθοσφαιρίστριες του ΤΕΠΑΚ δεν το έβαλαν κάτω, δεν πτοήθηκαν, επέστρεψαν στον αγώνα και προσπάθησαν για την ανατροπή. Το 3ο δεκάλεπτο βρήκε τις 2 ομάδες στο 44 – 22, αφού το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με σκοπό να κλειδώσει τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενες τα έδωσαν όλα στο 4ο σετ και βγήκαν κερδισμένες κατά 4 πόντους (13 – 17) αλλά δεν ήταν αρκετοί για να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι.

Το πάθος και η ένταση δεν έλειψαν από το παιχνίδι για καμία από τις δύο ομάδες και αυτό αποτελεί ένα θετικό χαρακτηριστικό των ομάδων που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα.

Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Hongla C, Carter A, Βασιλάκη Μ, Ακαθιώτη Ι, Κωνσταντίνου Ε, Κιλέ Σ, Καραγιάννη Ε, Τσαγγαρίδου Δ, Αττεσλιή Σ, Ηλιάκη Σ, Καλιανού Μ.

Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Γεωργίου Χ, Κυριάκου Α, Θεότη Ρ, Θουκή Ζ, Νικολάου Α, Αντωνίου Ρ, Γεωργίου Σ, Μιχαήλ Ε, Κιτρομιλήδου Δ.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο Facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
18,000FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending