fbpx

Φόρεσε αυτά τα 4 χρώματα για να σου φτιάξει η διάθεση!

Ανήκω σε εκείνη την ομάδα ανθρώπων που αρνούνται κατηγορηματικά να επιλέξουν από το προηγούμενο βράδυ, τι θα φορέσουν το επόμενο πρωί.

Το τι θα βάλω την επόμενη μέρα εξαρτάται από τη διάθεση με την οποία θα ξυπνήσω. Κι ας είμαστε ειλικρινείς δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

Για εκείνες τις μέρες λοιπόν που ξυπνάς και δεν είσαι με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά -και το μόνο που σκέφτεσαι είναι πόσο πολύ θα ήθελες να ξαναγυρίσεις στο κρεβατάκι σου- σου βρήκα τη λύση!

Μπορείς να διαλέξεις συγκεκριμένα χρώματα για το outfit σου, που θα σου φτιάξουν λιγάκι τη διάθεση!

Δες ποια χρώματα μπορούν να σου φτιάξουν τη  διάθεση:

1
Κόκκινο

Έκτος από χρώμα της αγάπης (θυμήσου τα Χριστούγεννα και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου) το κόκκινο είναι το χρώμα της ενέργειας. Κι όπως έχουμε ξαναγράψει σε παλαιότερο post για το κόκκινο κραγιόν, σου χαρίζει και αυτοπεποίθηση.

2
Ροζ 

Δηλώνω φανατική λάτρης του ροζ: τακούνια, sneakers, φούστες, blazer και φορέματα σε διάφορες αποχρώσεις αυτού του χρώματος. Και ναι μπορεί και αυτό το κοριτσίστικο χρώμα να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε ηρεμίσει. Τυχαία νομίζεις ότι το βάζουν στα παιδικά δωμάτια;

Θεωρείται και ως το χρώμα του ενθουσιασμού. Επανάφερε στη μνήμη σου ένα 90᾽ς pink Pin up Girl ∙ ναι γι’ αυτού του είδους τον fashionable ενθουσιασμό μιλάμε. Α και κάτι τελευταίο για το ροζ, στυλιστικά είναι από τα εύκολα χρώματα αφού συνδυάζεται πανεύκολα. Βάλε το με denim ρούχα και δε θα το μετανιώσεις.

3
Μπλε

Αν έχεις ξυπνήσει με νεύρα βαλέ κάτι σε απόχρωση του μπλε. Είναι το χρώμα της γαλήνης και της ηρεμίας. Και σύμφωνα με έρευνες έχει αποδειχθεί ότι όσοι φοράνε μπλε κατά την διάρκεια της δουλειάς τους είναι περισσότερο παραγωγικοί.

Γι’ αυτό σου βρήκαμε ακόμα ένα λόγο να φορέσεις εκείνο μπλε πουλόβερ που ξέχασες στο πίσω μέρος της ντουλάπας.

4
Κίτρινο

Τόλμησε να βάλεις πολλές – μα πάρα πολλές κίτρινες πινελιές στο ντύσιμό σου. Το κίτρινο είναι το χρώμα της χαράς και σε κάνει να βλέπεις τη ζωή πιο αισιόδοξα.

Μην αναρωτιέσαι πώς στο κάλο θα ταιριάξει το κίτρινο, που σου θυμίζει λίγο καλοκαίρι, στα χειμωνιάτικα outfits σου. Tο χρυσό θεωρείται απόχρωση του κίτρινου και είναι πολύ στη μόδα φέτος. Go gold girl!

Τo χρώμα στο ντύσιμό σου μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση!

 


Διάβασε επίσης: 4 tips που θα σε βοηθήσουν να συνδυάσεις χρωματικά
τα ρούχα σου!
desktop1-003-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending