fbpx

Τι θα γινόταν αν οι γυναίκες άφηναν… μουστάκι;

Νοέμβρης: Ένας μήνας αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη.

Οι περισσότεροι ίσως γνωρίζουμε για την όμορφη εκστρατεία “Movember”, κατά την οποία, οι άντρες μπορούν να αφήσουν το μουστάκι τους να μεγαλώσει για όλο τον Νοέμβριο, θέλοντας να δώσουν ο καθένας το μήνυμα για προστασία από τον ανδρικό καρκίνο!

movember

Στις μέρες μας φυσικά, δεν μπορείς να καταλάβεις ποιοι αφήνουν επίτηδες μουστάκι για την συγκεκριμένη εκστρατεία ή ποιοι το έχουν από πάντα.

Η νέα τάση και μόδα για τους άντρες και ειδικά για τους Κυπραίους άντρες είναι να γίνονται μουστακαλλήες και γενάες!

Portrait of young man twisting his moustache. Hipster

Πιστεύοντας ότι το μούσι τους κάνει γοητευτικούς και στυλάτους, οι Κυπραίοι μας, ορισμένες φορές το παρακάμνουν και παραέχουν στυλ σε βαθμό που θυμίζουν… παπάες της εκκλησιάς.

Έχουμε σκεφτεί όμως πώς θα ήταν αν οι Κυπραίες γυναίκες αποφάσιζαν  να αφήσουν μουστάκι ή στη χειρότερη περίπτωση… γένι;

 

1
Θα εχρειάζουνταν παραπάνω ώρες για να σαστούν πριν την έξοδο τους

Εν κανεί που η κάθε Κυπραία θέλει στάνταρτ 500 ώρες να σαστεί πριν πάει το club της (τζιαι στο σουβλιτζίδικο να πάει φυσικά, πάλε τις ίδιες ώρες θέλει), τωρά άμαν αφήκει τζιαι μουστάκι εν να θέλει 555 ώρες!

Ε βέβαια, εν να μεν του βάλει τζελούιν να γυρίσει; Να το χτενίσει, να του κόψει καμιά τριχούαν που πετάσσεται; Αλίμονο! Σημειώστε επίσης ότι εν να έβαλλεν τζιαι κοτσινάδιν τζιαι, σε συνδυασμό με το μουστάκι, θα έμοιαζεν με… τον/την Κοτσίτα της Γιουροβίζιον!

2
Εν θα τις εξεχωρίζαμεν από τους αρσενικούς

Εν κανεί δηλαδή που σήμερα ούλλες φορούν jean boyfriend, κάτι παντελόνες τζιαι παντελόνια που κάλλιστα φορούν τα άντρες… αα τζιαι κάτι χοντροπάπουτσα του “τάχα έχω στυλ”, τωρά αποκτούν ακόμα ένα αντρικό χαρακτηριστικό! Το μουστακούιν! Τζιαι πέτε μου πώς εν να βρίσκουν μετά αρσενικό;

3
Θα ετσακώννουνταν με τις φιλενάδες τους ποιας το μουστάκι είναι καλύτερο

Πόσα πάτε στοίχημα ότι που τη στιγμή που γίνει έτσι πράμα, κατίσσιη μας ούλλους;! Εν να μάσσιεται η μια να κάμει καλύττερο το μουστακούιν/γενούιν της που την άλλη τζιαι η αζούλα πούζα εν να γελά με τις πελλές.

4
Θα επρικτεύκαν ούλλον τον κόσμο στα social media τους για να δείξουν το μουστάκι τους

Εν θέλετε να φαντάζεστε την κατάσταση. Απλά σκεφτείτε Facebook, Instagram, Twitter φουλωμένα που φωτογραφίες των γυναικών με τα προβλεπόμενα captions:

  • “See my moustache”
  • “My moustache is better than yours!”
  • “#afikamen#kai#emeis#moustakoudin”
  • “Πάει μας εμάς το μουστακούιν;”

Μεν σας πω τζιαι διαγωνισμοί εν να γίνουνται στα social media..

(παράδειγμα)

 Γυναικείος Διαγωνισμός:

“Ανεβάστε την photo σας με μουστάκι στη σελίδα μας και μπείτε στην κλήρωση για 5 επαγγελματικά ψαλιδάκια  και προϊόντα φορμαρίσματος γυναικείου μουστακιού!”
moustache

Η μόδα στις μέρες μας απ’ ότι εκαταλάβετε είναι αρκετά επικίνδυνη.

Από τη μια μέρα στην άλλη οι γεναίτζιες πελλανίσκουν με ότι νέο σκεφτεί ο κάθε highclass φαντασμένος σχεδιαστής!

maxresdefault-8-890x395_cΝα δείτε που εν να ‘ρτει κάποτε η μέρα που η μόδα θα επιβάλλει να έχουν και οι γυναίκες μουστάκι. Πρώτη-πρώτη που εν να χαρεί πάντως εν η κοπέλα που το X-factor, η Νωαίνα!

Δες επίσης: Τι είναι το “Movember” και γιατί έχει τόση μεγάλη σημασία για τους άντρες;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,700FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending