fbpx

Οι 3 κυριότερες φάσεις που περνάς κατά τη διάρκεια της εξέτασης!

Μπαίνεις (ή είσαι) σε exams mood; Αμάν άσ’ τα να πάνε! Που πόθεν να ξεκινήσω τωρά; Που τα τάματα που κάμνεις για να περάσεις, οξά που τα τραούθκια που ξεκινάς τζιαι ακούεις;

Εν ακούεις τραούθκια; Κύριε λέισον τώρα! Τα 3 τραούθκια standard που “ακούεις” τζιαι με τη σειρά θέμα: Πρώτα-πρώτα το “Βοήθα Παναγιά”, μετά το “Δεν περνάς κύρια Μαρία” τζιαι τέλος “Πάμε στοίχημα θα ξανάρθεις”.

Αλλά πες ότι “εθκιάβασες” μόνο την περασμένη νύχτα τζιαι επήες στην εξέταση σου το πρωί, τι γίνεται τωρά τζιαμέ;

 Οι 3 φάσεις που παθαίνεις κατά τη διάρκεια της εξέτασης:

 

1
Φάση 1 – Η άκυρη “αισιοδοξία”

Μμμμ ναι, η φάση που γυρίζεις να δεις το γραπτό με μιαν αισιοδοξία ότι θα έσσιει μόνο όσα εθκιάβασες. Φαίνεται όμως ότι είσαι που τα άτομα που μπορεί να χαρακτηρίζουν τζιαι τον εαυτό τους  “κάχτους”.

Τι εννοώ; Πολύ απλά ρε φίλε μου, η τύχη σου φακκά την πόρτα στα μούτρα! Παρόλ’ αυτά το γραπτό σου έσσιει οτιδήποτε άλλο εκτός που τζείνα που εθκιάβασες. Σε τούτην την περίπτωση, ακούεις σιγο-ψιθυριστά το τραγούδι που σου είπα τζιαι πριν, το “Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς” τζιαι εννοείται ότι το λαλεί ο καθηγητής σε εσένα.

2
Φάση 2 – Θωρείς τζιαι ξαναθωρείς (πέρκει σάσει τίποτε)

Βλέπεις το, ξανά βλέπεις το τζιαι θωρείς το γραπτό σου 5-6 φορές πέρκει αλλάξει τίποτε, αλλά μπααα.. Άμαν όμως συνειδητοποιήσεις ότι όντως εν αλλάσουν τίποτε, λαλείς έναν “οοοh sh*t” και μετά ξεκινάς το κλάμα όπως τον παρέα στο video με background το τραγούδι “κλάματα με πιάνουν κλάματα“.

Στο τέλος όμως, καταλήγεις στο ότι τίποτε εν σε σώζει, παρά μόνο οι προσευχές, τα τάματα αλλά τζιαι η… μάμα σου!

3
Φάση 3 – Εδκιάβασες “πολλά” καλά αλλά… υπάρχει ένα κενό

Ένα τεράστιο κενό τζείνη την ώρα. Τι γινίσκεται όμως άμαν ο διπλανός σου ενώ εθκιάβασε τζιαι ξέρει τα, εν θέλει να σε βοηθήσει; Τζιαμέ που καταφέρνεις να αντιγράψεις λλία όμως, σε κάποια φάση, θωρείς των ότι τα σβήνει ούλλα!

Ντάξει νομίζω τζείνη την ώρα εν θα θέλεις να δεις την φάτσα σου πώς θα είναι που τα νεύρα! Παρόλ’ αυτά, εσύ επιμένεις να αντιγράψεις… Τι να σου κάμω;!

Συμπέρασμα: Δκιαβάζεις καλύτερα για να μεν έσσιεις τα πιο πάνω αποτελέσματα!

 

Δες επίσης: Οι 2 επικρατέστεροι τύποι φοιτητών που υπάρχουν στην περίοδο των εξετάσεων!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending