fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Είναι Τετάρτη και ως γνωστό κάθε Τετάρτη, ετοιμάζουμε το post μας με τα best looks! Αυτή τη φορά διαλέξαμε μόνο 3 από τα άτομα που χρησιμοποίησαν το hashtag μας #studentlifetrends και φυσικά μας άρεσε το στυλ τους!

Μας άρεσε το στυλ τους γιατί έχει κάτι ξεχωριστό να δώσει ή επειδή προτίμησαν να το παίξουν πιο “safe” και να κάνουν ένα απλό συνδυασμό!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag#studentlifetrends. ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Σαλώμη δημιούργησε ένα πολύ ωραίο casual outfit, με ripped jeans, αθλητικά και μαύρο knit από μέσα! Αυτό που μου άρεσε στο outfit της, είναι το καταπληκτικό σακάκι της σε χρώμα beige, το οποίο είναι επενδυμένο με γούνα μέσα! Αυτό είναι το καταλληλότερο σακάκι που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα και άντρας στην γκαρνταρόμπα του!

Ο Σωτήρης επέλεξε να δημιουργήσει ένα πιο safe outfit, σε φθινοπωρινές αποχρώσεις. Τα άσπρα Nike huarache που φόρεσε είναι ανάμεσα στα πιο δημοφιλή sneakers για τη φετινή σεζόν! Μας άρεσε πολύ που δίπλωσε το παντελόνι του από κάτω για να το κάνει πιο στενό στην άκρη, αλλά και για να φαίνεται cropped! Το bordeaux χρώμα του sweater του είναι από τα χρώματα που τα τελευταία χρόνια δε φεύγει με τίποτα από την γκαρνταρόμπα μας για τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες.

Ένα πολύ ωραίο βραδινό outfit από την Άντρεα! Τα χρώματα που διάλεξε είναι ένας πολύ κλασσικός και ταυτόχρονα chic συνδυασμός. Το όλο της outfit είναι πολύ sexy εννοείται, αφού οι over the knee boots, πάντα κάνουν τη διαφορά, ειδικά όταν ξέρεις πώς να τις φοράς, όπως η Άντρεα! H γούνα (η οποία είναι συνθετική) που φόρεσε σε μπλε navy χρώμα είναι πολύ εντυπωσιακή, μιας και μπορεί να δημιουργήσει πολλούς συνδυασμούς. Η Άντρεα μοιράζεται τα δικά της outfit posts και όχι μόνο μέσα από το δικό της blog!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks – Οι πιο καλοντυμένοι Κύπριοι αυτής της εβδομάδας!best-looks-696x387-1

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending