fbpx

Απόδρασε με το διπλό το UCLan! (photos)

Την δεύτερη του νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου πανηγύρισε χτες βράδυ το Πανεπιστήμιο UCLan. To πανεπιστήμιο της Πύλας κατέβαλε μετά από ένα δραματικό αγώνα το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου με 1-2 ανατρέποντας τα εις βάρος του δεδομένα.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 10′ ο Εφφέ άνοιξε με κοντινό πλασέ το σκορ για  να ιοσφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 24′ με εκτέλεση πέναλτι του Αβραάμ. Τα 2 γρήγορα τέρματα έδωσαν μια άγρια ομορφιά στο παιχνίδι με καμία από τις 2 ομάδες ωστόσο να μην μπορεί να επιβληθεί της άλλης. Οι φάσεις μπροστά από τις 2 εστίες ήταν λίγες, κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν η δύναμη και έτσι αναπόφευκτα η ανάπαυλα βρήκε τις 2 ομάδες στο ισόπαλο 1-1.

Όπως τελείωσε το πρώτο μέρος έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, Ευρωπαϊκό και UCLan να παλεύουν για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι απειλούσαν κυρίως με εκτελέσεις φάουλ και σε μια από αυτές ο Μαλέκκος αντέδρασε εντυπωσιακά σώζοντας την ομάδα του.  Οι γηπεδούχοι, από την άλλη, δυσκολεύονταν να τελειώσουν τις φάσεις που δημιουργούσαν με το σουτ του Μουρούζου από δεξιά λίγο πριν το 90′ να είναι η πιο αξιόλογη φάση για τους πορτοκαλί. Σουτ που αποκρούστηκε από τον Παρασκευά σε μια απόκρουση που έμελλε να είναι καθοριστική.

Και ενώ όλα έδειχναν πως οι 2 μονομάχοι θα έμεναν στην ισοπαλία, ήρθε στην τελευταία κυριολεκτικά φάση του αγώνα ο Αβραάμ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να σημειώσει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και χαρίσει στην ομάδα του την πολύτιμη νίκη.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν τους 6 βαθμούς και συγκατοικούν στην δεύτερη θέση με το Πανεπιστήμιο Κύπρου έχοντας όμως αγώνα περισσότερο. Το Ευρωπαϊκό, που έφτασε μια ανάσα από τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα, παραμένει τελευταίο χωρίς βαθμό.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending