fbpx

Πώς θα ήταν οι Κυπραίοι αν εζούσαν στον… Βόρειο Πόλο;

Όι έννεν το κρύο αστείο των ημερών, αλλά κάμνουμεν μιαν υπόθεση…

Πώς θα ήταν ο Κυπραίος στον Βόρειο Πόλο;

Μια εικόνα χίλιες λέξεις.. Ας μείνουμε στες λέξεις!

 

1
Ινγκλού

Φαντάστου το τυπικό Ινγκλού που έχουν οι Εσκιμώοι… Καμία σχέση! Το Ινγκλού του Κυπραίου εν να είναι επενδυμένο εξωτερικά με χειροποίητο λευκαρίτικο κέντημα που την Κυπραία γιαγιά για μόνωση τζιαι βράστη!

Βασικά εν να είναι διώροφο με 5 υπνοδωμάτια, 3 μπάνια, 2 καθιστικά τζιαι 1 playroom! Η φουκού είναι must για τον Κυπραίο τζιαι σίουρα εν θα λείπει που έσσω του! Εν να την άφκει, να κάμνει τα σουβλάκια του τζιαι εν να βράζει ταυτόχρονα! Δύο σε ένα!

2
Φραπέ

Το φραπέ είναι απαραίτητο για τον Κυπραίο! Εν πα να εν -50 ºC ο Κυπραίος εν να πιει το φραπέ του για να ανοίξει το μάτι του! Χτυπά το φραπέ του, ανοίει την πόρτα τζιαι πιάνει παγάκια που έξω!

Απλόν ένεν; Εν έσσιει ούτε λόγο να τσακκωθεί με τους δικούς του που εν έβαλε παγάκια στον θάλαμο αφού ο θάλαμος εν έξω που έσσω του!

3
Ρουχισμός

Στον Βόρειο Πόλο το μόνο σίουρο εν ότι εν ψόφος! Ε τι φορεί ο Κυπραίος για να βράσει; Χίλια ρούχα το ένα πάνω στο άλλο σαμπώς τζιαι εν να πάει ταξίδι με την Ryan Air!

Οι κλάτσες οι ττόρενες του στρατού τζιαι της μάππας, έχουν την τιμητική τους μες την σσιονιά! Οι Κυπραίες πλέον έχουν λόγο να φορούν τες μπότεςUgg για να βράσουν – τζιαι όι επειδή φορούν τες ούλλες τζιαι λύουν πάνω τους!

4
Τρόπος διακίνησης

Πώς εν να κυκλοφορά ο Κυπραίος μες τους πάγους οέο; Εννοείται πως εν θα πηαίνει πούποτε περπατητός τζιαι εν να χρησιμοποιά το πανάκριβο αυτοκίνητο με αντιολισθητικές αλυσίδες στα λάστιχα που αγόρασε με δάνειο (που ποττέ εν θα ξεχρεώσει)!

Τζιαι άμαν θέλει να πάει στους γείτονες με τα μωρά του εν να τους βάλει να κάθουνται πας την τσέντα του Jumbo τζιαι να τζυλά! Εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!

Γιατί όπου τζιαι να πάει ο Κυπραίος εν παύει ναν Κυπραίος!

 

Δες επίσης: Τι θα γινόταν αν οι Κυπραίοι… “κατακτούσαν” την Αγγλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending