fbpx

Shopping Guide: 5 παλτά που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου!

Είναι trend και το είδαμε πολλές φορές σε διάφορα δημοσιεύματα για τα trends του χειμώνα. Δεν είναι τίποτα άλλο από το ζεστό και stylish παλτό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να επιλέξεις oversized παλτό. Σε τι ύφασμα όμως και σε ποιους χρωματισμούς θα φορέσεις το παλτό σου φέτος τον χειμώνα;

Η αλήθεια είναι πως μια καλή αγορά παλτού είναι κάτι που θα μείνει στην γκαρνταρόμπα σου για πολλά χρόνια. Με το παρακάτω shopping guide θα σε βοηθήσω να επιλέξεις το καλύτερο παλτό!

Δες τα εδώ:

1
Γκρίζο Classic

Το γκρίζο είναι ένα χρώμα, με το οποίο μπορείς να κάνεις πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων. Ένας από αυτούς είναι να το φορέσεις με beige ζιβάγκο από μέσα. Θα κάνεις μια πολύ ωραία και στυλάτη εμφάνιση!

Βρες το εδώ.

2
Street Style

Αν όλο το concept με τα διάφορα παλτό σου θυμίζει πιο formal εξόδους, τότε δεν έχεις παρά να επιλέξεις την πιο street style εκδοχή όπως το πιο πάνω συγκεκριμένο σακάκι. Τα γράμματα στο πίσω μέρος, δίνουν έναν άλλο αέρα στο look και το κάνουν πιο casual.

Βρες το εδώ.

3
Pattern

Αν σου αρέσουν τα patterns αντιλαμβάνεσαι πως δεν έχεις άλλη επιλογή παρά αυτό το παλτό που έχει το λεγόμενο checked μοτίβο!

Βρες το εδώ.

4
To Camel παλτό

Είναι πολύ trend να έχεις camel παλτό στην γκαρνταρόμπα σου, ειδικά αν είναι oversized σαν το πιο πάνω. Μπορείς να το φορέσεις για ένα πιο casual εξόδους, αλλά και για να δημιουργήσεις ένα πιο formal look!

Βρες το εδώ.

5
Το μπορντό παλτό

Το μπορντό ή bordeaux χρώμα είναι είναι ίσως το χρώμα που θα φορέσεις περισσότερο το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Εμείς σου βρήκαμε το πιο στυλάτο παλτό, στην πιο ωραία απόχρωση!

Βρες το εδώ.

Εσύ ποιο θα επιλέξεις για τη φετινή σεζόν;

 


Διάβασε επίσης: Blazers: Φόρεσε σταυροκουμπωτό σακάκι
για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σου!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending