fbpx

7 λόγοι για να επισκεφθείς την έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων του British Council!

Σκέφτεσαι να σπουδάσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο στο άμεσο μέλλον; Έχεις απορίες και χρειάζεσαι απαντήσεις πριν πάρεις τη μεγάλη απόφαση για την πόλη, το πανεπιστήμιο και το πρόγραμμα που θα επιλέξεις;

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι! Μπορείς απλά να επισκεφθείς τη μεγαλύτερη εκπαιδευτική έκθεση Βρετανικών Πανεπιστημίων, που διοργανώνεται και φέτος στη Λευκωσία από το British Council Cyprus, στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2016 στο Hilton Cyprus.

Δες τους λόγους που θα σε πείσουν να την επισκεφθείς:

 

1
67 Βρετανικά πανεπιστήμια μαζεμένα στον ίδιο χώρο

Με μια επίσκεψη στην έκθεση, σου δίνεται η μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις εκπροσώπους 67 διαφορετικών πανεπιστημίων του Ην. Βασιλείου, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Κύπρο μόνο για τις 2 μέρες της έκθεσης. Έτσι, μπορείς να εκφράσεις τις απορίες σου στους εκπροσώπους του κάθε πανεπιστημίου, να ενημερωθείς για τις απαιτήσεις τους και να μαζέψεις τις πιο σημαντικές πληροφορίες, που θα σε βοηθήσουν να σχηματίσεις μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις επιλογές σου. Δες τα πανεπιστήμια που θα βρίσκονται στην έκθεση εδώ!

2
Ο ιδανικός προορισμός τόσο για προπτυχιακά όσο και για μεταπτυχιακά

Είτε είσαι ακόμη μαθητής και σκέφτεσαι να σπουδάσεις για πρώτο πτυχίο στην Αγγλία, είτε είσαι φοιτητής και σκέφτεσαι να συνεχίσεις με τις μεταπτυχιακές σου σπουδές, στην έκθεση θα βρεις όλες τις απαντήσεις που ψάχνεις. Μέσα από το Education UK Exhibitions App μπορείς να δεις τι προγράμματα προσφέρει το κάθε πανεπιστήμιο, ώστε κατά την επίσκεψή σου στην έκθεση να “στοχεύσεις” αυτά που σε ενδιαφέρουν!

3
Ενημερώσου σχετικά με τα νέα δεδομένα για σπουδές στο Ην. Βασίλειο

Τι γίνεται στο Ην. Βασίλειο μετά το Brexit; Τι έχει αλλάξει και τι έχει παραμείνει το ίδιο σχετικά με τους Ευρωπαίους φοιτητές στα βρετανικά πανεπιστήμια; Ποιες ευκαιρίες χρηματοδότησης υπάρχουν; Όλα τα ερωτήματα σου θα απαντηθούν, ρωτώντας τα αρμόδια άτομα του British Council Cyprus αλλά και τους εκπροσώπους των πανεπιστημίων που θα βρίσκονται στην έκθεση!

4
7 σεμινάρια / παρουσιάσεις κάθε μέρα

Αν θέλεις να μάθεις εις βάθος λεπτομέρειες για συγκεκριμένα θέματα, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς μέσω σεμιναρίων και παρουσίασεων που θα κάνουν ορισμένα πανεπιστήμια. Δες το πρόγραμμα των σεμιναρίων/παρουσιάσεων εδώ και βρες τι σε ενδιαφέρει να παρακολουθήσεις!

5
Πληροφορίες για διαμονή

Η διευθέτηση της διαμονής στην πόλη που θα σε φιλοξενήσει για σπουδές, είναι κάτι πολύ σημαντικό. Γι’ αυτό στο χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται εκπρόσωποι της UNITE STUDENTS, για να σε ενημερώσουν σχετικά με φοιτητικές εστίες και άλλες διαθέσιμες επιλογές!

6
Γνωριμία με άλλους (μελλοντικούς) φοιτητές

Είναι λογικό πως δεν θα είσαι μόνος/η σου στο χώρο της έκθεσης. Πολλοί είναι οι υποψήφιοι φοιτητές που θα δείξουν ενδιαφέρον. Άρα, αυτό σημαίνει ότι εκεί θα συναντήσεις πιθανό τους μελλοντικούς σου συμφοιτητές, με τους οποίους μπορείς να ανταλλάξεις σκέψεις και προβληματισμούς και να γνωριστείτε καλύτερα… Κάπως έτσι ξεκινούν να δημιουργούνται οι φοιτητοπαρέες!

7
Ευκαιρία να κερδίσεις έκπτωση στις εξετάσεις IELTS… και όχι μόνο

Δηλώνοντας συμμετοχή στην έκθεση μέσω της ιστοσελίδας του British Council Cyprus, μπαίνεις σε κλήρωση για να διεκδικήσεις:

  • 5% έκπτωση στις εξετάσεις IELTS
  • Δωρεάν πακέτο προετοιμασίας για τα IELTS
  • Δωρεάν συμβουλευτική συνάντηση

Εσύ θα τα χάσεις όλα αυτά; Η Βρετανική Εκπαιδευτική Έκθεση σε περιμένει για να προετοιμαστείς κατάλληλα για τις σπουδές σου!

 

Δες επίσης: 5 βήματα που όλοι κάνουμε πριν πάμε για σπουδές στην Αγγλία!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending