fbpx

Έκανε σεφτέ με τεσσάρα το Ευρωπαϊκό! (photos)

Περίμενε μέχρι την 4η αγωνιστική το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου για να πανηγυρίσει νίκη στο Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου και την έκανε με εμφαντικό τρόπο αφού έριξε τεσσάρα στο Πανεπιστήμιο Frederick (1-4).

Το πρώτο ημίχρονο πάντως δεν προδίκαζε τόσο άνετη επικράτηση αφού τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού κύλησαν με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν η μια της άλλης. Οι γηπεδούχοι ήταν, μάλιστα, αυτοί που έφτασαν κοντά στο γκολ σε 2-3 περιπτώσεις με το πρόβλημα στην τελική πάσα να είναι εμφανές. Και αφού το Frederick δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργούσε, η μπάλα, ή οι φιλοξενούμενοι του Ευρωπαϊκού αν προτιμάτε, τους τιμώρησαν όταν στο 35′ ο Γρηγόρης Χατζηβασίλης άνοιξε το σκορ (0-1) στη μοναδική αξιόλογη τους φάση σε αυτό το πρώτο μέρος.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τους γαλάζιους να προσπαθούν να πιέσουν για την ισοφάριση. Σουτ του Κωνσταντίνου Στέλιου από αριστερά αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Κωνσταντίνο Μαλέκκο και ενώ είχε προηγηθεί μεγάλη διπλή ευκαιρία για τους πορτοκαλί. Όπως και στο πρώτο μέρος, όμως, εκεί που ενέτεινε την πίεση του το Frederick ήταν το Ευρωπαϊκό που σκόραρε. Δράστης αυτή τη φορά ήταν ο Στέλιος Μουρούζης στο 60′ (0-2). Πλέον το Frederick προσπαθούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι με μάλλον σπασμωδικές κινήσεις την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έλεγχαν το παιχνίδι και ήταν αυτοί που έδειχναν πιο κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος.

Όπερ και εγένετο αφού στο 70′ ο Χατζηβασίλης έκανε το 0-3 στο πιο ωραίο τέρμα της βραδιάς όταν μετά από μάχες στην μικρή περιοχή, η μπάλα του στρώθηκε στο ύψος της περιοχής και με σουτ διεύρυνε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της ομάδας του. Οι γηπεδούχοι κάθε άλλο παρά παρέδωσαν τα όπλα και έβγαλαν αντίδραση όταν στο 76′ ο Mohammad Saeed Anvan με εξ επαφής πλασέ έκανε το 1-3.

Ήταν όμως πλέον αργά παρά τις φιλότιμες τους προσπάθειες αφού στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι έλεγξαν τον ρυθμό με κατοχή της μπάλας και όχι μόνο δεν επέτρεψαν στους γαλάζιους να γίνουν επικίνδυνοι αλλά στο 88′ “σκότωσαν” μια και καλή το παιχνίδι όταν ο Χατζηβασίλης έκανε το 1-4 με τον ίδιο να συμπληρώνει χατ-τρικ.

Έτσι, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έκανε σεφτέ στις νίκες ξεκολλώντας από την τελευταία θέση, εκεί που έριξε τον χθεσινό του αντίπαλο.

Πανεπιστήμιο Frederick: Στέλιου Κ., Ανδρεου Κ., Χήρας Κ., Irwin H., Σολωμού Λ., Πλάτωνας Μ., Παπαγεωργίου Γ., Παντελίδης Χ., Νικολάου Ζ., Παπασάββα Μ., Σάββα Γ., Anvan M., Ανδρέου Μ., Παράκος Ρ., Μενελάου Ρ., Ορφανίδης Κ., Καραολής Μ.

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Μαλέκκος Κ. Καλαϊτζίδης Ν., Λοΐζου Α., Βαρνάβα Λ., Γεωργίου Χ., Νίκου Μ., Γεωργίου Α., Χατζηβασίλης Γ., Μουρούζης Σ., Εφφέ Μ., Κυριάκου Κ., Πολυβίου Σ., Νεάρχου Κ., Ζαννέτος Σ., Σακαρίδης Ε., Φώκκης Χ., Αγγελή Α.

Φωτογραφικό υλικό στη σελίδα μας στο facebook

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending