Ξύρισε σωστά το μούσι σου: 5 πανεύκολα tips για να ακολουθείς!

Editorial Stylist - Photographer

Γνωρίζουμε όλοι ότι τα τελευταία χρόνια το μούσι είναι “trend”, γι΄αυτό ας φροντίσουμε να το έχουμε περιποιημένο! Το ξύρισμα στους άντρες, είναι τόσο σημαντικό, όσο το μακιγιάζ γις τις γυναίκες! Όσο πιο σωστά γίνει, τόσο πιο ωραίο θα είναι το αποτέλεσμα!

Γι’ αυτό κι εμείς φροντίσαμε μέσα από το συγκεκριμένο post να σου μάθουμε μικρά tips για να έχεις κι εσύ το τέλειο μούσι!

Πάμε να τα δούμε:

 

1Χτένισε το μούσι σου:

Χτένισε το προς μια κατεύθυνση και ξέμπλεξε όλες τις τρίχες. Χτένισε παντού, συμπεριλαμβανομένου του μουστακιού και κάτω στο λαιμό. Είναι καλύτερο να κουρεύεις το μούσι σου όταν είναι στεγνό, μιας και το τελικό αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο.

2Επέλεξε το σωστό νούμερο:

Για να διατηρήσεις το ίδιο μήκος σε όλο το μούσι, χρησιμοποίησε το ίδιο νούμερο κλιπ. Αν δεν είσαι σίγουρος, απλά ξεκίνα με ένα μεγαλύτερο νούμερο κλιπ και συνέχισε με μικρότερα μέχρι να βρεις το επιθυμητό μήκος κουρέματος.

Αυτό βέβαια εξαρτάται από την ξυριστική σου μηχανή. Καλύτερα να επιλέξεις μια καλής ποιότητας ξυριστική μηχανή, αφού θα διαρκέσει περισσότερο.

3Καθάρισε το λαιμό και τα μάγουλα:

dsc_0330

dsc_0338

Χρησιμοποίησε τα μικρότερα κλιπ για να μπορέσεις να καθαρίσεις τα δύο αυτά σημεία στα οποία θέλεις να κοπούν όλες οι τρίχες.

Είναι πολύ σημαντικό όταν κόβεις το κάτω μέρος του μουσιού, να τεντώνεις το δέρμα σου για να έχεις καλύτερη αίσθηση και καλύτερο αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο σημείο.

4Κόψε το μουστάκι σωστά:

Χτένισε όλες τις τρίχες προς τις δύο πλευρές, δεξιά και αριστερά και χρησιμοποιώντας το επιθυμητό κλιπ, κούρεψε το μουστάκι. Στη συνέχεια, χτένισε τις τρίχες προς τα κάτω έτσι ώστε να έχουν κατεύθυνση πάνω από το χείλος.

Αφαίρεσε τις τρίχες που προεξέχουν κάτω από το χείλος. Γενικά, να χρησιμοποιείς ψαλίδι για τις λεπτομέρειες ή για τα πιο δύσκολα σημεία.

5Βάλε λαδάκι ή ενυδατική κρέμα:

dsc_0390-1

Τέλειωσε το κούρεμα με ένα λαδάκι ή ενυδατική κρέμα για το μούσι: Αυτό θα κρατήσει τα μούσι σου υγιές και θα το αποτρέψει από το να στεγνώσει και να φαίνεται ξηρό.

Εσύ ξυρίζεις το μούσι σου με τον σωστό τρόπο;

 


Τι θα έλεγες να αποκτήσεις μια καινούρια ξυριστική μηχανή, για να κάνεις το ξύρισμα σου πιο αποτελεσματικό; Μάθε πως το StudentLife, σε συνεργασία με την Electroline, προσφέρει κουπόνια με 20% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Remington!

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να κατεβάσεις το πιο κάτω κουπόνι (κλικ στην εικόνα) και να το δείξεις σε οποιοδήποτε κατάστημα της Electroline. Έτσι θα μπορείς να αγοράσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα Remington 20% πιο οικονομικά!

thetaco-coupon-in-article