Όταν το ποδόσφαιρο συναντά το Μannequin Challenge!

Adamos Michael
Communication and Marketing Student

Το Mannequin challenge χαρακτηρίζεται ως η νέα μόδα που έχει εισβάλει παντού. Τι είναι; Απαιτεί από όσους συμμετέχουν να παραμένουν ακίνητοι για όσο τους καταγράφει η κάμερα.

Το ποδόσφαιρο δεν ξέφυγε από την νέα τρέλα αυτή και έτσι σας παρουσιάζουμε ομάδες συλλόγων και εθνικών που έκαναν το δικό τους Μannequin challenge!

1Εθνική Ισπανίας

Μετά την φιλική αναμέτρηση με την Αγγλία (2-2) στο Wembley, οι παίχτες της Εθνικής Ισπανίας φαίνεται να είχαν όρεξη! Χαλαροί και κεφάτοι έκαναν το δικό τους Μannequin Challenge με απόλυτη επιτυχία.

2Porto

Με πολύ χαρά που φαινόταν στα βλέμματα των ποδοσφαιριστών της Porto διασκέδασαν το Mannequin Challenge. Σαν μια συνηθισμένη μέρα στα αποδυτήρια έμειναν ”στήλη άλατος” και τράβηξαν βίντεο για το Mannequin Challenge!

3Ολυμπιακός Πειραιώς  

Οι ερυθρόλευκοι δεν ξέφυγαν από τον πειρασμό του Mannequin Challenge και στα αποδυτήρια, παίχτες και προσωπικό έμειναν ”παγωμένοι” για τον σκοπό αυτό! Προσέξτε τον άερα Αναγέννησης που εκπέμπουν οι τερματοφύλακες της ομάδας του Πειραιά!

4Εθνική Πορτογαλίας 

 

Η Εθνική Πορτογαλίας δημιούργησε το δικό της Mannequin Challenge και συζητήθηκε πολύ γιατί δεν έλειψε από μέσα, φυσικά, ο μεγάλος της σταρ. Όπως θα δείτε ο Cristiano Ronaldo μένει ακίνητος με μια πόζα που αναδεικνύει τους κοιλιακούς του!

5Juventus

Ούτε η ιταλική Juventus δεν αντιστάθηκε στο Mannequin Challenge. Αν και όλοι οι ποδοσφαιριστές γυμνάζονταν, έκαναν ξαφνικά διάλειμμα για λογαριασμό του Mannequin Challenge!

6Εθνική Βελγίου 

Με αρκετή έμπνευση στις πόζες που πήραν οι παίχτες της Εθνικής Βελγίου και με στυλ ποζάρουν ακίνητοι στο φακό και πραγματοποιούν ενα ομολογουμένως ωραίο Mannequin Challenge!

7Borussia Dortmund

Σε αυτό το βίντεο πρωταγωνιστούν όλα τα αστέρια της Borussia Dortmund. Μέσα από την σκληρή δουλειά των ποδοσφαιριστών στο γυμναστήριο, κάνουν ένα διάλειμμα με Mannequin Challenge!

8Εθνική Αγγλίας

Ένα διαφορετικό Mannequin Challenge θα δείτε στο βίντεο που προέρχεται από την Εθνική Αγγλίας. Το διαφορετικό της υπόθεσης είναι ότι γίνεται σε πανηγυρισμό στο γήπεδο και όχι στα αποδυτήρια ή σε γυμναστήριο. Αυτό και αν είναι cool!

9Manchester City

Στο γυμναστήριο (οπως και η Dortmund) αποφάσισαν οι νεαροί παίχτες της Manchester City να γυρίσουν το Mannequin Challenge. Κατάφεραν πάνω σε όργανα γυμναστικής, αν και δύσκολο να παραμείνουν ακίνητοι!

10Walsall

Υπερπαραγωγή ήταν το Mannequin Challenge της Walsall, αφού συμμετείχαν προπονητές, φροντιστές και φίλαθλοι της αγγλικής ομάδας. Φυσικά μεταξύ αυτών και ο δικός μας Αντρέας Μακρής!

Δες επίσης: 5+1 πρωτότυποι (και αγαπημένοι) πανηγυρισμοί τέρματος!