fbpx

Έρχονται τα Live video και τα μηνύματα που θα “φεύγουν” στο Instagram!

Δεν είναι πλέον μόνο φήμες αλλά σύντομη πραγματικότητα. Πλέον θα ξεκινήσει επίσημα η λειτουργία Live Video στο Instagram!

Με βάση την επίσημη ανακοίνωση, το νέο update του αγαπημένου μας Instagram θα προστεθεί στα Instagram Stories, μαζί με μηνύματα που θα εξαφανίζονται στην εφαρμογή.

1
Με ποιο τρόπο θα μπορείς να δημιουργήσεις και να δεις live video στο Instagram;

Για να δημιουργήσεις ένα live video, θα πρέπει να κάνεις swipe right από το feed, για να ενεργοποιηθεί η κάμερα. Μετά θα επιλέξεις το “Start Live Video“.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, μπορείς να κάνεις pin ένα σχόλιο για να το βλέπουν όλοι ή να απενεργοποιήσεις τα μηνύματα.

2
Οι φίλοι σου θα μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για το πότε είσαι live

Για να μη σε χάνει κανένας από τους φίλους σου, μπορούν να σε παρακολουθήσουν, βλέποντας ένα live στον κύκλο με τη φωτογραφία του account σου στο Stories. Επίσης, μέσα από το Explore μπορείς να ανακαλύψεις νέα live stories, που  προβάλλονται στο Instagram εκείνη τη δεδομένη στιγμή.

3
Πώς θα στείλεις και θα λάβεις μηνύματα που θα “λήγουν” στο Instagram;

Το Instagram θα εντάξει τα μηνύματα που θα εξαφανίζονται μετά από λίγες ώρες (με φωτογραφία ή video) σε κάποιο φίλο ή group φίλων. Ο αποστολέας θα λαμβάνει ειδοποίηση αν ο παραλήπτης τραβήξει screenshot ή κάνει replay (κάτι μας θυμίζει αυτό…) Αυτά τα μηνύματα, μπορείς να τα στείλεις μόνο σε άτομα που σε ακολουθούν.

Απλά θα κάνεις swipe right στην κάμερα για να δεις φωτογραφία ή video και, μετά tap στο βέλος για να το στείλεις private. Για να ανοίξεις το inbox, θα κάνεις tap στο νέο paper airplane icon στην πάνω δεξιά γωνία ή swipe left. Θα δεις τα disappearing photos & videos στο πάνω μέρος.

Αν και θυμίζει λίγο το Snapchat, πώς σου φάνηκε αυτή η αλλαγή;

 

Δες επίσης: Instagram – Πώς μπορείς να αυξήσεις τους followers σου;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending