fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Για ακόμα μια εβδομάδα, η αναζήτηση στα social media, για τα best looks της εβδομάδας δεν ήταν εύκολη υπόθεση! Ψάξαμε αρχικά ανάμεσα στις φωτογραφίες των ατόμων που ή μας έκαναν tag στο Instagram μας, ή είχαν χρησιμοποιήσει το hashtag μας #studentlifetrends.

Καταλήξαμε γι’ αυτή την εβδομάδα σε 3 πολύ νεανικά και πολύ fashionable outfits για να σας τα παρουσιάσουμε!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag#studentlifetrends. ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Το outfit της Ελένης με έβαλε εντελώς στο χειμωνιάτικο mood! Φόρεσε τα γκρίζα co-ords της και τα συνδύασε με τα all star μποτάκια της! Παρ’ όλα αυτά δε δημιούργησε ένα sport outfit, αλλά ένα πολύ ωραίο sporty chic look. Αυτό που άλλαξε το όλο στυλ είναι η sleeveless συνθετική γούνα της που έβαλε πάνω από το γκρίζο σύνολό της! Η τελευταία πινελιά στο outfit της είναι το κόκκινο lipstick της το οποίο φώτισε το όλο outfit και ήταν, είναι και θα παραμείνει must have για όλες τις εποχές!

Μπορείτε να δείτε και άλλα outfit posts της Ελένης μέσα από το δικό της blog: bornwithstyle!

Ο Φώτης δημιούργησε ένα πολύ ωραίο outfit, φορώντας τον ιδανικότερο χρωματισμό σε jeans (ούτε πολύ σκούρο, ούτε πολύ ανοιχτόχρωμο)! Πολύ σωστά το συνδύασε με τα μποτάκια του και το σακάκι του σε καμελό χρωματισμούς! Μου αρέσει πάρα πολύ όταν οι άντρες φοράνε και άλλα χρώματα, εκτός από το μαύρο, ειδικά όταν ξέρουν πώς να τα συνδυάσουν!

Η αλήθεια είναι ότι σε πολλούς δεν αρέσει χρωματικά το καφέ με το μαύρο, ειδικά στα ρούχα. Παρ’ όλα αυτά νομίζω πως μετά από αυτό το look του Φώτη ίσως αναθεωρήσουν!


Η Δήμητρα έκανε ένα πολύ στυλάτο συνδυασμό στο outfit της! Έβαλε τις denim culottes της με ζιβάγκο – ο οποίος είναι κατ’ εμένα ο απόλυτος συνδυασμός για το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Μπορεί να συνδυαστεί με ankle boots, αλλά και με sneakers! Η Δήμητρα επέλεξε τον δεύτερο τρόπο και καλά έκανε! Αυτό που ολοκλήρωσε το όλο outfit της είναι η εσάρπα που έβαλε από πάνω της και την έκανε να φαίνεται σαν μακριά loose ζακέτα! Έδωσε μια πιο ρομαντική πινελιά στο look της!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


desktop-004-2-696x435

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending