fbpx

Τι θα γινόταν αν οι Κυπραίοι στόλιζαν χριστουγεννιάτικα όπως στην Αγγλία;

Με αφορμή τα Χριστούγεννα τζιαι φέτος, σύντομα εν να τα γιορτάζουμε μαζί με αρκετές άλλες παραδόσεις! Πόσο γλήορα περνά ο τζιαιρός ρε φίλε μου…

Σταθερά όμως η αγαπημένη γιορτή του Κυπραίου, αφού τρώει τζιαι σπάζει που το πολύ φαΐ, παρόλο που μετά γυρεύκει γυμναστήρια τζιαι ξέρω ‘γώ για να χάσει όσα κιλά έβαλε.

Στο θέμα μας όμως…

Επέρασε ποτέ που το νου σου αν ο Κυπραίος εστόλιζε (π.χ. το σπίτι του) όπως την Αγγλία, τι εν να εγινίσκετουν;

1
Παράπονα στην AHK

Το φόρτε του Κυπραίου είναι να κάμνει παράπονα! Τζείνο που πάει μες τα κεντρικά γραφεία τζιαι ξεκινά τζιαι παουρίζει ενώ μπορεί να ξέρει τζιαι ο ίδιος ότι εν κολλούν τζείνα που λαλεί, αλλά πεισμώνει ακόμα απλά για να δείξει ότι έσσιει δυνατή φωνή.

Τωρά στη συγκεκριμένη περίπτωση τι εν να κάμει; Πολύ απλά! Εν να πάει στην ΑΗΚ τζιαι να τους πει ότι ήρτεν του πολύ το ρεύμα. Σιγά που ήταν να το έφηνε δαμέ όμως. Εννοείται ότι ήταν να τους πει ότι εν το πιερώνει, γιατί εν ψέμματα τζιαι το μόνο που έκαμνε παραπάνω ήταν που άναφκεν μιαν ώρα κάτι λλία πράματα που έβαλε για τα Χριστούγεννα! (ενώ εστόλισε που πάνω ως κάτω το σπίτι του όπως την πάνω φωτογραφία).

Κατά τ’ άλλα λέεις του ότι είσσιε δίκαιο πέρκει κάτσει το στομάσσι του στον τόπο του! Στο τέλος, καταφέρνεις τζιαι πιάνεις του τα ριάλια με “πλάγιο” τρόπο.

2
Το σπίτι σου καταντά αξιοθέατο

Εν η φάση που ο ανιψιός σου που το χωρκό, έσσιει 6 χρόνια να σε δει τζι’ έρκεται για να φκάλει selfie επειδή είπεν του το ο Γιαννής, που το άκουσε που τον Κωστή, ότι εστόλισες πολλά ωραία το σπίτι σου.

Υπάρχει τζιαι το άλλο ενδεχόμενο: ο κόσμος κατεβαίνει σπίτι σου τζιαι ρωτά σε που πόθεν έπιαες τα πράματα γιατί αρέσαν του γιου τους. Κύριε λέισον, ο Κυπραίος εν να αφήκει έναν πράμα να εν πρωτότυπο;

Είδεν κάτι τζιαι άρεσεν σε πολλούς, ολόισσια copy – paste!

3
Κοπελούθκια που βουρούν μες την αυλή σου

Εν κανεί που το σπίτι εγίνηκε όπως το παναήρι τζιαι έρκεται ο κάθε αθκιασερός, έσσσιεις τζιαι κάτι κοπελούθκια που βουρούν μες την αυλή σου σαμπώς τζιαι νομίζουν ότι εν μες το χωρκό του Άι- Βασίλη.

Το top όμως της υπόθεσης είναι ότι εσύ βουράς τα κοπελούθκια που πίσω, μεν τζιαι σπάσουν σου τίποτε!

Τι άλλο πιστεύκεις εν να εγίνετουν αν ο Κυπραίος εστόλιζε όπως στην Αγγλία;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending