fbpx

Dress like a fashion blogger: 3 outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Και ναι έφτασε το Part 3 του Dress like a fashion blogger! Αυτή τη φορά με 3 εντυπωσιακά χειμερινά outfits! Πάρε έμπνευση από τα looks των διάσημων fashion bloggers και αντίγραψε το στυλ τους για να είσαι πιο fashionable από ποτέ σε κάθε σου εμφάνιση!

Πάμε να τα δούμε:

1
Caroline Daur


Για να είμαι ειλικρινής, δε συνηθίζω να βλέπω στην Κύπρο παρόμοια outfits με baby pink παλτό και snake print boots! Παρόλ’ αυτά, προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το στυλ και θα ήθελα να ενθαρρύνω όσες κοπέλες έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ, όχι απαραίτητα το συγκεκριμένο, αλλά όποιο κι αν είναι αυτό, να τολμούν να ντύνονται με τον τρόπο που νιώθουν οι ίδιες αυτοπεποίθηση και με το στυλ που τις αντιπροσωπεύει ♥! 

μαύρο παντελόνι

γκρίζο jumper

pink coat

snake print ankle boots

2
Sofia Tsakiridou

Θέλεις να είσαι άνετη με ένα πιο sport αλλά ταυτόχρονα stylish outfit; Το συγκεκριμένο outfit θα σου λύσει τα χέρια! Total grey με flared trousers, oversized κασκόλ και άσπρα sneakers!

flared trousers

γκρίζο sweater

oversized κασκόλ

3
Negin Mirsalehi

Φαντάζομαι ότι ήδη καταλάβατε ότι λατρεύω το στυλ της Negin και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει ούτε από αυτό το post! Συνδύασε pinafore dress με knitted jumper, μαύρο καλσόν, μαύρα μποτάκια και το σκουφάκι (beanie) της και δημιούργησε ένα τέλειο girly outfit!

pinafore dress

knitted jumper

beanie

Quote της εβδομάδας:

“Fashion is what you buy. Style is what you do with it.”

 


Διάβασε επίσης: Dress like a fashion blogger: 3 outfits που θα θέλεις να αντιγράψεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending