fbpx

Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Μπορεί αυτή την εβδομάδα να κάναμε το 1ο Social Trends post, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα αφήναμε πίσω τα Best Looks που κάνουμε κάθε Τετάρτη! Σας ευχαριστούμε για τις πολύ fashionable φωτογραφίες που μας στέλνετε!

Αυτή την εβδομάδα επιλέξαμε 3 πολύ ωραία casual χειμερινά outfits τα οποία σίγουρα θα σας εμπνεύσουν για τις χειμερινές σας αγορές!

Μην ξεχνάτε ότι μπορούμε να εντοπίσουμε και τα δικά σας fashionable outfits σας κάνοντας μας tag στις φωτογραφίες ή χρησιμοποιώντας το hashtag #studentlifetrends. Βέβαια αν είναι κλειδωμένο το profile σας στο Instagram τότε δε θα μπορούμε να δούμε τη δική σας φωτογραφία! ? Οι φωτογραφίες που σας να μην είναι selfie, αλλά ολόσωμες!

Πάμε να δούμε τα best looks αυτής της εβδομάδας:

Η Ζωή δημιούργησε ένα πολύ στυλάτο monochrome rock outfit και μας εντυπωσίασε! Το μαύρο high waisted skinny τζιν της ταίριαξε απόλυτα με το άσπρο ζιβάγκο και τα μαύρα sneakers με άσπρα details! Αυτό βέβαια που έδωσε άλλο αέρα στο όλο look είναι το μαύρο leather jacket της και η μαύρη clutch bag της! Πολύ ωραίο μακιγιάζ με έντονα κοψίματα! Μπράβο! ✌?

A photo posted by Mario (@oh.ma.rio) on

Πολύ ωραίο casual ντύσιμο από τον Μάριο. Ο Μάριος επέλεξε ένα πολύ ωραίο baseball jacket σε πολύ σκούρο navy χρώμα και σκουρόχρωμο παντελόνι. Το πορτοκαλο-μουσταρδί top από μέσα ήταν αυτό που φώτισε το όλο look. Το background της φωτογραφίας είναι πάντως καταπληκτικό! Ιδανικό outfit για το πανεπιστήμιο και για την απογευματινή σου βόλτα! ??

4
A photo posted by @stephanie_ant on

Ένα πολύ ωραίο casual outfit από την Στέφανη για να βολτάρεις ώρες ατελείωτες! Συνδύασε πολύ ωραία το μακρύ – και λίγο oversized- τρικό της σε ροζ χρωματισμό με skinny jeans και αθλητικά από κάτω. H μαύρη leather backpack της και το μαύρο bomber jacket της ήταν αυτά που έδωσαν ακόμα πιο sport πινελιά στο look της!

Δες κι εσύ τον εαυτό σου ανάμεσα στα weekly best looks,
χρησιμοποιώντας το hashtag,
#studentlifetrends!

 


Διάβασε επίσης: Best looks: Οι πιο καλοντυμένοι αυτής της εβδομάδας!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending