fbpx

Τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις στις γιορτινές σου εξόδους!

Αν είναι να κάνεις μια έξοδο -ή και περισσότερες- για τις γιορτές, παρακάτω θα δεις τη λίστα με το τι να ΜΗ βάλεις έτσι ώστε να πετύχεις ένα σωστό γιορτινό και πιο glamour look.

Πιο κάτω σου παρουσιάζω 3 πράγματα που δεν πρέπει να φορέσεις στις γιορτές. Ελπίζω να θυμάσαι αυτή τη λίστα και όποτε ετοιμάζεσαι και για ένα night out! Είναι οι ίδιοι κανόνες!

Δες τα εδώ: 

1
Sneakers/Trainers

Απόφυγε τελείως -εντάξει όσο μπορείς- να βάλεις sneakers ή trainers shoes.  Εάν είσαι fan όμως μπορείς να επιλέξεις τα σωστά trainers. Απόφυγε Stan Smith, Superstars και άλλα τέτοια παπούτσια του ίδιου στυλ. Επέλεξε ανάμεσα σε loafers, oxford ή οτιδήποτε άλλο πιο επίσημο.

2
Jeans 

Γενικότερα μας αρέσουν τα outfits με jeans. Και τα ripped -δηλαδή τα σκισμένα παντελόνια. Αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως οι γιορτινές μας έξοδοι καλύτερα να τα αποφύγουμε. Βάλε ένα παντελόνι σε κάποιο άλλο ύφασμα.

3
T-shirts

Αν δε σου αρέσουν καθόλου τα πουκάμισα και δεν τα μπορείς ούτε λεπτό σου έχω τη λύση. Βάλε ένα ζιβάγκο που είναι ανάμεσα στα top trends και ξεμπέρδεψες. Απλά μη φορέσεις μια basic λευκή ή μαύρη μπλούζα.

Μην ξεχάσεις αυτούς τους 3 κανόνες για τις επίσημες εξόδους σου!

 


Διάβασε επίσης: Shopping guide: 4 sequin κομμάτια που θα λατρέψεις
φέτος τις γιορτές!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending