fbpx

Γι’ αυτό τα καρφώματα είναι ο,τι πιο θεαματικό υπάρχει στα σπορ!

Η καλαθόσφαιρα, αυτό που ξέρουμε καλύτερα ως μπάσκετ, είναι ίσως το πιο θεαματικό άθλημα που υπάρχει! Άλλωστε απλά και μόνο η σκέψη πως μέσα σε 24 δευτερόλεπτα πρέπει να οργανώσεις επίθεση και να σκοράρεις δίνει στο σπορ μια ξεχωριστή ομορφιά! Μέρος αυτής της ομορφιάς έγκειται και στο πως βγαίνουν αυτές οι επιθέσεις.

Άλλωστε, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα στα σπορ που να συγκρίνονται με ένα καλό κάρφωμα (για να πάμε σιγά – σιγά και στο θέμα του άρθρου)! Έτσι, συγκεντρώσαμε μερικά για να μοιραστούμε μαζί σας την λατρεία μας για αυτά!

1
Δεν είδες πολλά καρφώματα σαν αυτό!

Χωρίς πολλά – πολλά, αφού το βίντεο μιλά από μόνο του, πόσες φορές έτυχε να δείς τέτοια δύναμη, τέτοια αποφασιστικότητα στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο; Μιλάμε για παιχνίδι σε Ολυμπιακούς Αγώνες ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Γαλλία με τον Vince Carter να εξηγεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο γιατί το κάρφωμα είναι μορφή τέχνης!

2
Τι είναι καλύτερο από ένα κάρφωμα; Ένας διαγωνισμός τέτοιων!

Για να το πάρουμε από ‘ κει που μείναμε τον Carter, στο πιο πάνω βίντεο Gordon και Lavine παίρνουν τα καρφώματα σε άλλο επίπεδο! Οι καλαθοσφαιριστές των Orlando Magic και Minnesota Timberwolves είναι πραγματικά απολαυστικοί σε μια μονομαχία που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια από εκείνες που βλέπουμε στα westerns. Δεν έχει τόση σημασία ποιος είναι ο νικητής αφού πραγματικά είναι 5 λεπτά μπασκετικού οργασμού!

3
Μπασκετική μαγεία!

Βρήκαμε βίντεο με τα 10 καλύτερα (;;;) καρφώματα του ΝΒΑ και πως να μην το συμπεριλάβουμε σε αυτή τη λίστα; Διαλεγμένα όλα ένα και ένα με πρωταγωνιστές μερικούς από τους κορυφαίους καλαθοσφαιριστές που πάτησαν ποτέ παρκέ! Χωρίς περισσότερες κουβέντες, καλή μας θέαση!

Ποιο είναι το κορυφάιο κάρφωμα για σένα;

Δες επίσης: Happy Birthday Γκιάνης Αντετοκούνμπο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending