fbpx

Όσα θα καταλάβουν ΜΟΝΟ όσοι προτιμούν τον χειμώνα παρά άλλες εποχές!

Άσχετα με το ότι στην Κύπρο μας δεν πολυ-λέει να ‘ρθει και να μείνει η βαρυχειμωνιά, την κρυαδούα ενιώσαμεν την αρκετά μπορώ να πω.. Τα κοκκαλούθκια μας ξέρουν καλύτερα!

Πολλοί είναι αυτοί που λατρεύουν τον χειμώνα και άλλοι τόσοι που δηλώνουν fans του καλοκαιριού. Οι πρώτοι φυσικά και δεν είναι τρελοί… Κι αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσει κανείς τον «παγερό» χειμώνα!

Πάμε να δούμε γιατί κάποιος πετά σε πελάγη ευτυχίας όταν ο καιρός φορέσει τα σκούρα του:

1
Αραχτοί και light!

Ναι, ναι μπορεί να βουρούμεν ούλλοι μας σε διάφορες υποχρεώσεις (δουλειές, πανεπιστήμια κτλ), αλλά ο χειμώνας σημαίνει τζιαι χαλάρωση! Εν το κλίμα τέτοιο που -θέλεις δεν θέλεις- εν να τυλιχτείς την κουβερτούα σου 2-3 φορές (αφού εντύθηκες προηγουμένως σαν τον εσκιμώο που μόλις επροσγειώθηκε που τον Βόρειο πόλο), τζιαι θα αράξεις πλατύς-φαρδύς στο καναπούι σου.

Εννοείται πως το ποτήρι με τη ζεστή σοκολάτα ή το τσιαούι εν πλεον extension του χεριού σου! Ακολουθούν, είτε ώρες ψυχαγωγίας με την τηλεόραση να παίρνει «φωτιά» από την εναλλαγή των καναλιών, είτε η ώρα των “ενδόψυχων” – η φάση που η βροχή «κλέβει» το μυαλό μας και η νοσταλγία ή οι προσδοκίες κτυπούν κόκκινο!

Άρα χειμώνας σημαίνει τζιαι δικαιολογία του «παίζω τζιαι λλίο πελλό στα πρέπει!»

2
Κρύο… καιρός για δυο!

Κι εδώ παίρνουν φόρα οι ρομαντικοί τύποι ή γενικότερα οι τύποι του «φοούμαι την μοναξιά». Ή το κλίμα φταίει, ή κάτι έσσιει ο αέρας.

Ότι τζιαι αν ένει πάντως, το κουμπούι των feelings γίνεται ON, τζιαι ούλλοι αναζητούν μιαν αγκαλιά, μια συντροφιά στις κρύες νύχτες του χειμώνα, δυο μάτια να τους κοιτάζουν και να τους ζεσταίνουν την ψυχή! Χμμ οκ… Κανεί τζιαι εκολλιτσιάσαμε με τόσα «μέλια»! 🙂

3
Φαΐ… τζιαι το καλοκαίρι αρκεί!

Ο χειμώνας εν η εποχή που οι αμαρτίεςστο φαΐ επιτρέπονται! Λλίον η κρυαδούα, λλίον οι νοσταλγίες, οι έρωτες ή οι μοναξιές, ανοίγουν μας την όρεξη τζιαι το μόνο που πρέπει να κάμουμε είναι να μεν χαλάσουμε χατίρι στο στομαχούι μας, τζιαι να δώκουμεν του φαγητού να καταλάβει, δίχως ενοχές.

No worries guys! Τα φαρδιά τρικούθκια τζιαι οι φόρμες εν στυλάτα τζιαι… κρύβουν τις “παρανομίες” μας!

rain winter

Προτιμάς κι εσύ τον χειμώνα;

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending