fbpx

Γιορτινό μακιγιάζ: Καφέ σκιές στα μάτια και έντονο κόκκινο lipstick!

Μιας και είναι η αγαπημένη μας γιορτινή περίοδος, εμείς δεν έχουμε παρά να ετοιμαστούμε κατάλληλα!

Σας δείξαμε αρκετές επιλογές για ρούχα, και πού ξέρετε μπορεί να ετοιμάσουμε κι άλλες! Για γιορτινό μακιγιάζ όμως δεν προτείναμε κάτι!

Πριν την φωτογράφιση με τα γιορτινά μας outfits είχα την χαρά να συνεργαστώ με την makeup artist Στέλλα. Μου έκανε ένα καταπληκτικό και glamorous μακιγιάζ, που είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτές!

makeup-postΛάτρεψα το συνδυασμό που έκανε στα μάτια μου με καφέ και ιριδίζουσες σκιές! Με αυτό τον τρόπο ανέδειξε το σχήμα των ματιών μου και τόνισε τις βλεφαρίδες μου, πράγμα που μου αρέσει πάρα πολύ σε ένα μακιγιάζ.

Θεωρώ ότι τα μάτια και τα φρύδια είναι το σημαντικότερο κομμάτι σε ένα μακιγιάζ γι’ αυτό και πρέπει να δίνουμε περισσότερη σημασία σε αυτά όταν κάνουμε!

Το έντονο κόκκινο lipstick φώτισε το όλο μακιγιάζ και το έκανε ακόμα πιο εκθαμβωτικό! Και επειδή τα outfits που διάλεξα να φορέσω ήταν μονόχρωμα ήταν το καταλληλότερο μακιγιάζ!

img_0049-1024x683

img_0006img_9960

Εγώ πάντως θέλω να ευχαριστήσω ξανά για την καταπληκτική δουλειά που έκανε και να ξέρετε θα επανέλθουμε και με άλλες ιδέες για μακιγιάζ!

Mπορείτε να βρείτε την Στέλλα στο:
Instagram
Facebook

Love ya ♥

 


Διάβασε επίσης: Πώς να πετύχετε την τέλεια βάση στο μακιγιάζ σας! (βίντεο) 

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending