fbpx

Αυτά τα δώρα ζητούσαμε ΟΛΟΙ από τον Άγιο Βασίλη όταν ήμασταν μικροί!

Αν καθίσεις και σκεφτείς τα δώρα που ζητούσες από τον Άγιο Βασίλη όταν ήσουν μικρός/ή, αρκετά από αυτά θα είναι τα ίδια με αυτά που κι εγώ του είχα ζητήσει και τα είχα βρει την 1η μέρα του νέου χρόνου κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο λόγος είναι πολύ απλός. Όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, συνήθως ζητούσαμε το δώρο που ήταν πιο κοντά στη μόδα κάθε χρονιά!

Ρωτώντας διάφορους αναγνώστες μας, μάζεψα πληροφορίες για τα πιο δημοφιλή δώρα από τον Άγιο Βασίλη και σας τα παρουσιάζω σήμερα – έτσι για να ξυπνήσω όμορφες αναμνήσεις!

Βρήκα λοιπόν τα 7 πιο δημοφιλή δώρα που ζητούσαμε όλοι και όλες από τον Άγιο Βασίλη:

1
Lego and let’s build a Lego House!

Αλήθεια, πόσες ώρες την ημέρα βάζαμε και βγάζαμε τα τουβλάκια, κτίζοντας κάστρα και σπιτάκια; Μέσα από τα LEGO γινόμασταν πιο δημιουργικοί.

Μας άρεσαν πολύ τα χρώματα μπλε, πράσινο, κίτρινο και κόκκινο, για να φτιάχνουμε τα πιο πρωτότυπα κτήρια, με παράξενα σχήματα. Αν ήσουν άτυχος και τα πατούσες όμως… Μετάνιωνες τη στιγμή που τα άφηνες από ‘δώ κι από ‘κεί!

2
Monopoly για όσες ώρες θες!

Αποτελεί το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι της γενιάς μας. Θυμάμαι απ’ έξω τις οδούς που αγόραζα. Εγώ το παίζω ακόμη με την οικογένεια μου. Εσύ;

3
Karaoke και… τραγουδάμε μέχρι το πρωί

Εμείς ήμασταν χαρούμενοι, τραγουδούσαμε όλη μέρα. Τους γύρω μας τους ρωτήσαμε; Καημένοι γονείς και γείτονες!

Αυτό το παιχνίδι ήταν το ιδανικό για να μαζευόμαστε με τους φίλους μας και να μη σταματάμε το τραγούδι. Ποιος είπε ότι σταματήσαμε να το παίζουμε ακόμα και τώρα;

4
Action Man & Barbie: ο ωραίος και η ωραία

action_man_aqua_blaster_figure

Η όμορφη κούκλα και ο θαρραλέος ήρωας αποτελούσαν τις δύο κούκλες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Ειδικά αν ήσουν κορίτσι και ο αδερφός σου είχε τον Action Man κι εσύ την Barbie, σίγουρα θα έκανες τις δικές σου “παραστάσεις“, με πρωταγωνιστές αυτούς τους δύο!

5
Game Boy & Pokemon!

Gold, silver, yellow και blue κασέτες Pokemon. Ξέχασα καμιά; Ήσουν κι εσύ από εκείνους που έπαιζαν με τις ώρες, εκπαιδεύοντας τα δικά τους Pokemon; Όσο έπαιζες, τόσο περισσότερο ενθουσιαζόσουν για τη συνέχεια!

6
Ποδήλατο για αγώνες μέχρι… τελικής πτώσεως

Απορώ πού το κουβαλούσε ο καημένος ο Άγιος Βασίλης. Σίγουρα η σακούλα του δεν το χωρούσε. Και σίγουρα έπρεπε να το “κρύψει” κάπου καλά, για να μην το βρούμε πριν τη μέρα που θα ανοίγαμε τα δώρα.

7
Αυτοκινητάκι με τηλεχειριστήριο για κούρσες στη γειτονιά

Αρκετά αγόρια (αλλά και μερικά κορίτσια) ζητούσαν από τον Άγιο Βασίλη αυτοκινητάκι με τηλεχειριστήριο και το έστελναν ασταμάτητες βόλτες στην αυλή και στην γειτονιά.

Ειδικά αν είχε και κάποιος φίλος σου το ίδιο, σίγουρα θα κάνατε κόντρες και ο νικητής θα χαιρόταν με τις ώρες μαζί με το αυτοκινητάκι του.

Ποια είναι τα παιχνίδια που ζητούσες από τον Άγιο Βασίλη; Κάνε μας σχόλιο! Ανυπομονώ να τα ακούσω 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending