fbpx

Ελληνικά και ξένα διαχρονικά τραγούδια που δεν θα βαρεθούμε ποτέ!

Η μουσική είναι στην καθημερινότητά μας και δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από αυτήν μιας και αυτή είναι η διέξοδος μας!

Πιο κάτω θα δεις τη λίστα με τα τραγούδια που αγαπήσαμε τα τελευταία χρόνια και κατέκτησαν τις καρδιές μας ακούγοντας τα παντού – από το ραδιόφωνο μέχρι το κλαμπ της πόλης και κάποια από αυτά έγιναν standar-άκια!

Αν δεν τα ακούσεις έστω και μια φορά μέσα στον μήνα κάτι πάει λάθος! Είναι τα εξής:

 

1
“Gucci φόρεμα” – Γιώργος Μαζωνάκης  (2006)

Επήες κλαμπ τζιαι δεν σου εβάλαν το Gucci φόρεμα; Κάτι πάει λάθος! Πολυαγαπημένο τραγούδι που το ακούεις και ο ρυθμός του κάμνει σε να νιώθεις πολλά cool τζιαι αρέσκει σου να ραπάρεις το γλήορο σημείο στο ρεφραίν!

Θα δεις μιας παρέα αντρών να το αφιερώνει σε μια γυναικοπαρέα (καλοντυμένες τζιαι κοκέττες) τζιαι κάποιες φορές τζιαι τις γυναίκες να μεταφέρουν τα λόγια στο αντίθετο φύλο. Μάλλον τούν’ το τραούδι ήρτε για να μείνει αφού έγινε διαχρονικό και παίζει μέχρι σήμερα.

Υ.Γ. Ειδικά αν μια κοπέλα εκείνη τη νύχτα τυχαίνει να φορεί κανένα ωραίο φορεματούι, γίνεται σημείο αναφοράς από τις φίλες της όταν το τραγουδάνε όλες μαζί.

2
 “Δύσκολη Νύχτα” – Νίκος Μακρόπουλος (2010)

Πάλι γυρνάς στο μυαλό μου σε βλέπω μες το ποτό μου…“. Διαχρονικός στίχος που παθιάζονται με το άκουσμα του οι καψούρηδες

Αν δεν ακούσεις τούτο το τραγούδι για να “κόψεις φλέβα” τζιαι να γεμώσεις αλλό ένα ποτήρι βότκα, εν θεωρείται ότι εδοκίμασες να ξιάσεις τζιείνον/η που σε επαραίτησεν!

3
“Ασανσέρ”- Βαλάντης (1998) 

Τόσο παλιό και όμως ακόμη παίζει παντου! Στίχοι πιασάρικοι, που τους κάνουμε και παραλλαγή στα social media με λεζάντες σε φωτογραφίες μας όπως: “Στο παγκάκι που συναντιόμαστε, στο καφέ που συναντιόμαστε…” κ.ά.

4
“Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς”  Παντελής Παντελίδης (2012)

Κάτι πιο πρόσφατο που όμως πιστεύκω εν να μείνει για ποooλύ τζιαιρό ακόμα! Εσύ πόσο επορώθηκες τραγουδώντας τούν’ τους στίχους τζιαι πραγματικά να τους εννοείς (ή να τους πιστεύκεις με ελπίδα);

Πάμε στοίχημα θα ξαναρθείς, πάμε στοίχημα μακριά μου δεν μπορείς“. Θυμίζει σου τίποτε τούτος ο στίχος που την τελευταία νύχτα που εφκήκες; Εν γίνεται να μεν το εβάλαν!

Πάμε τωρά να δούμε τζιαι κάποια ξένα κομμάτια…

 

5
“Candy Shop” 50 Cent (2005)

Μόνο και μόνο που τον τίτλο, εκατάλαβες αμέσως σε ποιο τραγούδι αναφέρομαι! Νομίζω είναι από τα πιο γνωστά πλέον τραγούδια, με πολλά ωραίο beat που θερμαίνει το κλίμα τζιαι βάλλει σε στο mood να χορέψεις! Πιστεύκω τούν’ το τραγούδι, όσες φορές και να το ακούσουμε, εν θα το βαρεθούμε ποττέ!

6
 “Smells like teen spirit” Nirvana (1991)

Θρυλικό τραγούδι! Πολλά ωραίο ναι… Τζιαι προσωπικά που τα αγαπημένα μου. Αρκετά παλιό, ενώ όμως  είναι ένα εξαιρετικό ροκ κομμάτι ήρτε μια μόδα τελευταίως και παίζεται σε διάφορα μαγαζιά. Ναι, έτσι στο άκυρο, χωρίς να κολλά με τα υπόλοιπα τραούδκια τζιαι κάποτε τούτο εν λλίο… σπαστικό.

7
“Fairytale gone bad” Sunrise Avenue (2006)

Πόσο αγαπημένο είναι αυτό το τραγούδι; Με την πρώτη νότα καταλαβαίνεις αμέσως ποιον ένει. Σίουρα θα έλιωσες το replay με τούν’ το τραούδι κάποια φάση της ζωής σου!

8
“It’s my life” Bon Jovi (2003) 

Και σου άφησα το καλύτερο για το τέλος! Αν δεν ακούσεις το τραγούδι που θα σου δώσει θετική ενέργεια για να συνεχίσεις το έργο σου πάνω σε τούτη τη γη τζιαι μάλιστα ως φοιτητής να αδράξεις τη στιγμή τζιαι να ζήσεις τη ζωή σου (όπως λέει και το τραγούδι ότι τούτη εν η ζωή σου ή τώρα ή ποτέ), τότε ΤΙ θα ακούσεις; (που το 2003 μέχρι και το 20103 τζιαι ακόμα παραπέρα)!

Η λίστα με τα αγαπημένα τραγούδια βέβαια είναι ατελείωτη!

Για ώρες ολόκληρες θα μπορούσα να σκεφτώ τραγούδια και μάλιστα από άλλα είδη μιας και ο καθένας έχει διαφορετικές μουσικές προτιμήσεις! Παρολ’ αυτά, αυτή η λίστα είναι MUST στο playlist σου!

Ακούεις και εσύ κάποιο που τούτα τα τραγούδια ή ήρτε σου να ακούσεις τωρά έστω τζιαι έναν που τούτα; 🙂

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending