fbpx

Πώς θα ήταν 4 γνωστές χριστουγεννιάτικες ταινίες σε… κυπριακό version;

Θέλω να μου απαντήσεις ειλικρινά! Πόσες φορές είδες σε επανάληψη τις (ίδιες) χριστουγεννιάτικες ταινίες που βάλουν κάθε (μα κάθε) χρόνο στην τηλεόραση; Είτε το παραδέχεσαι είτε όι, σίουρα εν να τις εβαρέθηκες, αφού έμαθες τες πόξω τζιαι νεκατωτά!

Εφαντάστηκες όμως πώς εν να ήταν αν εγυρίζουνταν στην Κύπρο; Πώς εν να ήταν οι τίτλοι τους τζιαι γενικά η υπόθεση τους αν ήταν ούλλα σε… κυπριακό version;

Αν όι, ευκαιρία να τις δεις πιο κάτω:

1
Μόνος Έσσω / Home Alone

Η οικογένεια του Παυλή τζιαι της Μαρίτσας που τα Κοτσινοχώρκα επήραν το απόφαση: εν να πάσιν τα Χριστούγεννα χόλιτεϊς στη θκεια τους που εν στην Αγγλία. Αν τζιαι έχουν μια ντουνίζα κοπελλούθκια, εκεταφέραν τα κουτσά-στραβά να συνάξουν τα ριάλλα που εθέλαν για να κόψουν τα εισιτήρια.

Την παραμονή που εσάζαν τις τσέντες τους, ο Γιαννής, ο πιο μιτσής της οικογένειας, εμάλλωσεν άσσιημα με ένα που τους αρφούες του. Τότε, η μάνα τους έμπηκε στη μέση τζιαι εχώρισεν τους, στέλλοντας τον Γιαννή να πάει να πέσει στην κάμαρη του για τιμωρία. Του Γιαννή εκακοφάνικεν του τόσο πολλά τζιαι επαρακάλεσε τον Θεό να τους εξαφανίσει ούλλους ως τον έναν, για να μεν τους χωρεί καρτζή του.

Την επομένη που ήταν να φύουν για το αεροδρόμιο της Σκάλας, οι δικοί του, πάνω στη βιασύνη τους εξιάσαν τον. Ο Γιαννής ετζιοιμάτουν του καλού τζαιρού τζιαι εν το επήρε είδηση. Την ώρα όμως που εξύπνησε τζιαι επήρεν το πρέφα ότι η οικογένεια του εν χασιμιά που έσσω, αρκέψκε να κάμνει παρτούθκια! Η ευχή του έπιαεν τόπο τζιαι πλέον εν να ήταν μόνος του έσσω! Εν θα έσσιεν κανένα πά’ στην κκελέν του!

Αλλά η τύχη του μιτσί ήταν κάττα μαύρη. Δυο κλέφτες εκαταφέραν τζιαι ‘σκάσαν το που τα κεντρικά της Χώρας τζιαι εβρεθήκαν λαθραία στα… Κοτσινοχώρκα. Οι κλέφτες την φάση που εγυρέφκαν σπίθκια, χωρίς κανένα μέσα για να τα κλέψουν, επήραν το πρέφα ότι ο μιτσής ήταν μόνος του έσσω. Ε τζιαμέ ήβραν την ευκαιρία να τον κλέψουν! Αλλά που να ‘ξέραν οι κακορίζιτζοι το τι ήταν να τραβούσαν έσσω του Παυλή τζιαι της Μαρίτσας με τον μιτσή τον Γιαννή…

2
Ο Αταίρκαστος / The Εlf

Ένα μιτσί μωρούι, ο Παναής, ετρύπωσε κρυφά μέσ’ στην σακούλα του Άη Βασίλη την ώρα που του άφηνε τα δώρα του μέσ’ στην κάμαρή του. Ο Άγιος Βασίλης εν το επήρεν χαπάρι ότι ο μιτσής ετρύπωσε τζιαι έφερεν τον μαζί του στο Βόρειο Πόλο.

Τζιαμέ, ο μιτσής ο αταίρκαστος Παναής, υιοθετείται που μιαν οικογένεια ξωτικών, τζιαι μάσσιεται να τερκάσει μαζί τους. Αφού εμιάληνεν, πιάνει δουλειά σε ένα εργοστάσιο που κάμνουν παιχνίθκια, αλλά εν του περνά καθόλου: τσακίζει τα ούλλα με τις ματσουτζιές που κάμνει άθελά του, γιατί εν τζιαι νάκκον ψιλάγκουρος.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να φύει τζιαι να στραφεί πίσω στην Κύπρο για να έβρει τους πραγματικούς γονιούς του. Με το που πάει πίσω τζιαι βρίσκει τους, καταλάβει ότι εν αγαπούν τα Χριστούγεννα τζιαι ότι ο ετεροθαλής αρφός του εν πιστεύκει καν στον Άη Βασίλη.

Ο Παναής εν να κάμει ό,τι περνά που το σσιέρι του, για να τους θυμίσει νάμπου εν τούτη η μαγεία των Χριστουγέννων! Εν να τα καταφέρει λαλείς;

3
Ο Άης Βασίλης εν ένα… λέσσι! / Bad Santa

Ο Χαμπής εν ένας κλέφτης που κάθε χρόνο ντύνεται Αη Βασίλης στο My Mall της Χώρας, φκάλοντας φωτογραφίες με τα μιτσιά μωρά πασ’ τα πόθκια του. Όταν όμως το Mall κλείει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τζείνος ανοίει ούλλα τα μαγαζιά τζιαι κλέφκει τα. Τσιηράκκι του σε τούτη την πατέντα, εν ενας σπίνος, ο Γιωρκής, που ντύνεται ξωτικό.

Η πατέντα του δουλεύκει κάθε χρόνο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Το μόνο πράμα που δείχνει ότι εν τα πάει τζιαι τόσα καλά εν η συμπεριφορά του: πίνει τζιαι γινείσκεται στρακώτον κάθε τρεις τζιαι λλίον, τσιαρίζει τζιαι ξυτιμάζει αβέρτα, κάμνει διάφορα άσεμνα πράματα τζιαι προπάντων, μισεί τα μιτσιά κοπελλούθκια. Γενικά, εν ένα λέσσι της κοινωνίας!

Τούτη την χρόνια όμως, η κλεψιά των μαγαζιών στο Mall εν θα του ένει εύκολη υπόθεση: ένας μιτσής, ο Αντρικός, πιστεύκει ότι ο Χαμπής εν ο αληθινός Άης Βασίλης τζιαι βουρά τον που τα πισόν σε ότι κάμει… Εν να τα καταφέρει λαλείς να τον πέψει που τζιαμέ που ‘ρτεν, οξά εν να του μείνει αγκωνί;

4
Ίνταλως ο Σκαλαπούνταρος εχάλασεν τα Χριστούγεννα; / How the Grinch stole Christmas?

Ποτζεί που εν το Τροόδος, έσσιει ένα μιτσί χωρκούιν που κάθε χρόνο οι κάτοικοι του καρτετούν αμάν-αμάν να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα. Όμως φέτος, εν έσσιει chance να τα γιορτάσουν όπως ήταν μαθημένοι κάθε χρόνο, αφού ο Σκαλαπούνταρος, έβαλεν  στόχο να τους τα χαλάσει.

Κάποτε, ο Σκαλαπούνταρος ήταν τζιαι τζιείνος κάτοικος του χωρκού, αλλά επειδή ήταν ασσιημομούρης οι χωρκανοί του αναγκάσαν τον να φύει, γιατί εφοΐτσιαζεν τα κοπελλούθκια τους τζιαι εν ετζιοιμούνταν τες νύχτες.

Έτσι, μόνος τζιαι μαραζωμένος τόσα χρόνια, αποφασίζει να πιάει εκδίκηση: τούτη την χρονιά μαζί με το σσιύλο του τον Ρόκι, σκοπεύκει να χαλάσει τα Χριστούγεννα των χωρκανών του, τραμπαρίσκοντας τα δώρα των μιτσιών τζιαι τσακίζοντας τα στολισμένα δεντρά τους…

Τελικά εν να τα καταφέρει ο Σκαλαπούνταρος ή να μείνει με 2 χείλη καμένα;

Εσύ ποια ταινία εν να ήθελες να δεις που τες πιο πάνω; 😉

Δες Επίσης

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending