fbpx

Τι θα εζητούσε ο Άγιος Βασίλης που το κάθε… ζώδιο των Κυπραίων; (Part 2)

Που τζιαιρός που εκαθούμασταν σαν καλά παιδάκια τζιαι γράφαμε γράμμα στον Άη Βασίλη! Μάνα μου….

Στο προηγούμενο άρθρο, είδαμε πώς θα ήταν αν αντιστρέφονταν οι ρόλοι τζιαι αντί εμείς να του ζητούσαμεν, να ζητά τζιείνος κάτι από εμάς

Πάμε, να δούμε τα υπόλοιπα πραγματάκια που θα μας εζητούσεν βάση του ζωδίου μας:

 

1
Ζυγός: Be more like an artist!

Εε ντάξει, μόνο η ζυγαριά σου λείπει στο χέρι! Παραδεχόμαστε πώς ότι κάμεις τζιαι ότι απόφαση πάρεις, περνά πάμπολλες φορές που το τετραγωνικό μυαλουδάκι σου. Τούτον όμως εν σημαίνει τζιόλας πως εν είναι τζιαι τυχαίες ή τσας επιπόλαιες.

Άρα, για να ‘ναι τζιαι πιο καλός μαζί σου ο Santa πρέπει τη κάθε σου κίνηση να την περνάς τζιαι που καμιά κολλούα με το μολυβούι! «Καλοσχεδιασμένες» κινήσεις!

2
Σκορπιός: Επιτέλους συγκεντρώθου!

Ναι, ναι είπαμε να αφήκεις τον εαυτούλη σου λλιούι μακριά που τα «πρέπει», αλλά εν ώρα σου να μαζέψεις τα μυαλά σου πριν να ναι αργά..

Για αυτό κι ο Santa, θα σου ζητούσε να συμμαζευτείς για να επιστρέψεις και πάλι στον super hero εαυτό σου! Υπερδύναμη! Ααα.. Τζιαι πάψε να βλέπεις παντού εχθρούς τζιαι τον κόσμο σκούρο.. Μπορείς!

3
Τοξότης: Σταθερότητα!

Ταλαίπωρος ο Τοξότης μας! Εε λογικό άμαν αναλώνεσαι συνέχεια.. Κλείσε τα παράθυρα για να μεν ανεμοσκορπίζεσαι άλλο! Στάθου κάπου τζιαι μείνε τζιαμέ! Άραξε!

Δώσε χρόνο για τις σωστές οδηγίες του ταξιδιού με προορισμό το άλλο λιμάνι της ζωής σου! Yeap!

4
Αιγόκερος: Ελιγμός please!

Ο Αιγόκερος ξυπνά τον θαυμασμό σε όλα τα υπόλοιπα, κοινώς «θνητά» ζώδια! Τζιαι τούτο γιατί εν βράχος ή αλλιώς εν σαν το φάρο που όσα κύματα, όσο βίαια τζιαι αν ένει, τζιείνος τζιαμέ αγέρωχος! Με άλλα λόγια ο Αιγόκερος τζιαι η ακαμψία πάνε μαζί!

Ο Άγιος Βασίλης, όμως θα θελήσει να μπει ανάμεσα σας και να σας χωρίσει. Εε ναι! Καιρός είναι να μάθει τζιαι ο Αιγόκερος να ελίσσεται.. Εν εβαρέθηκες να κάθεσαι τζιαι να τρώεις τα κτυπήματα;

5
Υδροχόος:  It’s your time!

Ξανά και ξανά οι πιο αξιαγάπητοι! Πάντα πανταχού παρόντες και με την ανιδιοτέλεια σου να κτυπά κόκκινο! Αν όλη τη χρονιά αφιέρωσες για εσένα μια τόσο δα μερούλα τότε όλες οι υπόλοιπες είχαν πρωταγωνιστές τους άλλους.

Τι περιμένεις για να βγεις στη σκηνή; Άτε τζιαι είναι η στιγμή σου! Κανόνισε να δώσεις ρέστα στη στοργή για τον εαυτό σου!

6
Ιχθύ: Stay with us!

Όλα καλά και όλα χαλαρά! Ωραίος ο Ιχθύς μας! Ότι μπει στο μυαλό του παύει αμέσως να ‘ναι άπιαστο ή όνειρο. Όι παίζουμε καλό! Άτε, άτε συνέχισε έτσι!

Μόνο που πρέπει να «βιδωθείς» καλά στο παρόν τζιαι να επενδύεις στο τώρα! Γιατί έτσι που πάεις, παίζει να μας πεις πως σε κάποια φάση επετάχτηκες στο κοντινό μέλλον!

P.S: Ο Santa για τη νέα χρονιά, ζητά χώρο στις όμορφες στιγμές για να μαζευτούν και όμορφες αναμνήσεις! Φυλακτό ολόχρονα; Η αγάπη. Μαζί με αυτήν πάμε παντού!

 

Δες επίσης: Τι θα εζητούσε ο Άγιος Βασίλης που το κάθε… ζώδιο των Κυπραίων; (Part 1)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
0FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending