fbpx

Δύσκολη υπόθεση ο ύπνος τελικά…

Τρώεις, λούνεσαι, κάμνεις ότι δκιαβάζεις τζιαι έρκεται η μεγάλη ώρα. Η ώρα που όλοι περιμένουμε. Να ταβλάρεις πας την καρκόλα σου, να φατσιήσεις κάμποσους γυρούς ώσπου να έβρεις την ίσσια σου, να σκεφτείς καμπόσο το παρόν τζιαι το μέλλον σου, να έβρεις θέμα για να γράψεις στο StudentLife τζιαι να ππέσεις όπως το αγγελούιν.

Αφού τα έκαμες τούτα ούλλα, τζιαι τα μάθκια σου ίσσια που κρατούν που την κουραστική μέρα, ξαφνικά έρκεται ο καλός Θεούλης τζιαι λαλεί σου. “Όπα όπα φίλε μου εν ετέλειωσε η μέρα σου ακόμα. Μεν βιάζεσαι γιατί ακόμα η φύση έσσιη όρεξη. Απόλαυσε την πριν ππέσεις“.

Αφού ο καλός Θεούλης σε προέτρεψε, αρκεύκεις τζιαι ακούεις τα παρακάτω, γινίσκεται το μάτι σου ππιρίλλαν, χάνεται ο ύπνος σου τζιαι κάμνεις τζιαι μια κκελέν όπως ο Megamind (animation).

ΕΡΚΕΤΑΙ Η ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΠΕΣΩ

ΜΑ ΟΛΟ ΤΖΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΕΨΩ (ΞΥΤΙΜΑΣΩ)

ΓΙΑΤΙ ΑΘΥΜΗΘΙΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

ΠΙΣΤΕΥΑ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΑΒΛΑΡΕΙ

ΟΜΩΣ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ…… ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΕΙ

ΤΖΙΑΙ Ο ΣΣΙΗΛΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ THE VOICE ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ

 

1
Τζιαι κάθουμαι τζιαι σκέφτουμαι:

  • Τους σσιήλους που διαγωνίζονται ποιος έσσιει την καλύττερη φωνή. Γιατί άμαν αρκέψει ένας, μετά ούλλοι που γυρώ για να δείξουν ποιος έσσιει τις καλύττερες φωνητικές χορδές.
  • Τους κάττους που ήρτεν η ώρα τους για να κάμουν μια πίστα πάλης του wwe τζιαι να έβρουν τον νικητή των σκουπιδκιών ή των γενεκών.
  • Τον γείτονα που έσσιει ορέξεις για τρέλες τζιαι φκάλει ούλλο του το άκτιν πάνω στη γεναίκα του για να δείξει ίντα άντρας ένει.
  • Τον περαστικό με την μοτόρα ή το αυτοκίνητο του που αρκεύκει να παλαρίσκει για να κάμει μαγκές τζιαι να σηκώσει τη γειτονιά.
  • Τον Γιαννή τον φίλο σου που εξίασεν να σου πει ότι σήμερα στο Πανεπιστήμιο είδεν μια τζιαι ερωτεύτηκεν την. Τάνκα τούνκα ώστι να του απαντήσεις για να πιάει τζιαι τη γνώμη σου.
  • Τον τζύρη σου ή τη μάνα σου που αρκεύκει τζίν’ το ροχαλιτό που εν σαν το τρακτέρ που θέλει ττεκάλλεμιν. Ή σαν τη μηχανή που κόφκει ξύλα τζιαι ώρες-ώρες μαγκώνει που την πίεση.
  • Την σκνίπα που αρκεύκει να ζουζουρίζει πά’ στα τζιέρατα σου τζιαι γυρεύκει το κατάλληλο σημείο να σε τσιμπήσει για να ξεκινήσει η φαούρα (άμαν είσαι τζιαι γλυκοαίματος, τζιαμέ να δεις φάση).
  • Τον Άη Βασίλη που σφινώνει μες στην καμινάδα τζιαι την ώρα που πέφτει, σούζετε το σπίτι ούλλο (μόνο τις γιορτές).

Τζιαι αφού τελειώνει τούτο ούλλο το μαρτύριο που επέρασες, έρκεται η ώρα για να κάμεις νάνι…

pillow-bed-sleep

Πρέπει να κάμεις, γιατί όπου τζι’ αν είσαι εν να σηκωστείς που το χάραμα του φου να πάεις δουλειά. Τζιαι ππάττα μετά που λλίο ακούεις τον πετεινό που δίνει το σήμα κατατεθέν ότι εξημέρωσε. (Ενώ εσύ ονειρεύσαι τζιαι νομίζεις ότι είσαι “μέσα στο αγρόκτημα ια ια οοοοο“).

Δύσκολη υπόθεση ο ύπνος τελικά! Να μην σου τύχει! Κάτι άλλο παράξενο που σου συνέβηκε εσένα;

 

Το άρθρο γράφτηκε από τον αναγνώστη μας Θεόφιλο Μωυσέως
και στάληκε στο StudentLife.com.cy για δημοσίευση.

Στείλε μας κι εσύ το δικό σου άρθρο, video ή εικόνα εδώ: SUBMIT & GO VIRAL

 

Δες επίσης: Οι 10 πιο συχνές σκέψεις που κάνουμε ΟΛΟΙ όταν πάμε για ύπνο!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending