fbpx

Outfit της εβδομάδας: Ντύσου ζεστά και στυλάτα με τη μέθοδο του layering!

Πλέον οι θερμοκρασίες έχουν πέσει για τα καλά και με αυτό το κρύο, σκέφτεσαι πολλές φορές αν θέλεις να αποχωριστείς τη ζεστασιά του σπιτιού σου. Layering is the key!

Το layering είναι η μέθοδος με την οποία, όπως λέει και το όνομα συνδυάζεις πολλά layers δηλαδή στρώματα/επίπεδα, για να είσαι ζεστή, άνετη και ταυτόχρονα στυλάτη. Έτσι κι εγώ συνδύασα πολλά ουδέτερα χρώματα για να δημιουργήσω αυτό το “cold-proof” outfit!

Το μυστικό είναι να μη συνδυάζεις πολλά και άσχετα χρώματα μεταξύ τους, αλλά να επιλέγεις πιο ουδέτερα και όχι τόσο έντονα χρώματα ώστε να φαίνεται όμορφο που έχεις φορέσει τόσα πολλά ρούχα!

Have a look at my outfit:

fotografisi-fikardou-copy

img_0438

img_3349img_3053

img_3092

Το παντελόνι μου είναι ένα κλασσικό μαύρο σκισμένο jean. Από πάνω, επέλεξα να βάλω το denim πουκάμισο μου, που η αλήθεια να λέγεται δεν είναι και ότι πιο ζεστό, αλλά προσθέτει κάτι στο outfit και δεν παύει παρά να είναι ένα extra layer!

Πάνω από αυτό, έβαλα ένα cream ζιβάγκο που δένει όμορφα χρωματικά με το όλο σύνολο. Από πάνω έβαλα την γκρίζα αμάνικη ζακέτα μου και πάνω από όλα αυτά (?) το camel παλτό μου που ζεσταίνει περισσότερο απ’ όλα!

Το κασκόλ και τα matching μποτάκια μου ολοκλήρωσαν τέλεια το outfit!

img_2948

img_0575img_3010Get the look:

μαύρο παντελόνι

denim πουκάμισο

sweater

ζακέτα

camel παλτό

μποτάκια

κασκόλ

Quote της εβδομάδας:
“I could give up shopping, but i am not a quitter!”

 


Διάβασε επίσης: Over the knee boots: 3 μοναδικοί τρόποι να τις φορέσεις!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,300FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending