3 εντυπωσιακά hairstyles για τις γιορτές!

Christina Thoma
Πανεπιστήμιο Κύπρου Κλασικές Σπουδές

Οι γιορτές καταφθάνουν και όλα πρέπει να είναι τέλεια για τις γιορτινές σας εμφανίσεις. Επιλέξτε ένα ωραίο σύνολο και με ένα ωραίο μακιγιάζ και ένα εντυπωσιακό χτένισμα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε  στις εμφανίσεις σας.

Θα σας πρότεινα να επιλέξετε απλά και ωραία hairstyles μιας και η υπερβολή δεν είναι ποτέ ωραία!

Δείτε 3 hairstyles για τις γιορτές και πάρτε ιδέες:

1Wavy hair

For more beautiful looks like this just check out my blog at http://www.jadewithenvy.blogspot.co.uk | Jade Mercedes Fraser:

Τα wavy hair είναι μια από τις κυριότερες επιλογές τώρα στις γιορτές, γι’ αυτό και οι περισσότερες επιλέγουμε αυτό το hairstyle. Προσωπικά είναι ένα από τα αγαπημένα μου χτενίσματα, αφού με ένα ανάλογο μακιγιάζ και ένα εντυπωσιακό ρούχο θα σας κάνει να λάμψετε!

2Χαμηλή αλογοουρά με πλεξούδα

Μια απλή αλογοουρά με μια πλεξούδα που τυλίγεται γύρω από το κοκαλάκι αποτελεί ένα υπέροχο χτένισμα για τις γιορτές. Απλό εύκολο αλλά συνάμα και εντυπωσιακό. Οι χαλαρές μπούκλες στην αλογοουρά θα προσφέρουν όγκο και λάμψη στα μαλλιά σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα υπέροχο φόρεμα ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ και είσαστε έτοιμες.

3Half-Up με πλεξούδες

Είναι ένα πολύ νεανικό hairstyle που ήταν στις top 5 προτιμήσεις μας φέτος. Είναι εύκολο να δημιουργηθεί και για να το κάνουμε πιο επίσημο δημιουργούμε και δύο πλεξούδες μπροστά. Μπορείτε να κάνετε τα μαλλιά σας ελαφρύ wavy ή ίσια. Είναι ένα καταπληκτικό hairstyle και με τους 2 τρόπους!

Εσείς ποιο θα επιλέξετε για τη λαμπερή αυτή βραδιά;

 


Διάβασε επίσης: 3 προϊόντα must για να πετύχετε το απόλυτο μακιγιάζ
του ρεβεγιόν!