fbpx

Δικτυωτό καλσόν: 3 τρόποι για να το φορέσεις!

Πλέον οι τάσεις των 90’s έχουν επιστρέψει δυναμικά και όλες μας φοράμε ρούχα και αξεσουάρ της τότε δεκαετίας. Τα chokers, τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα bomber jackets είναι μερικές από τις trends που επέστρεψαν και που όλες αγαπήσαμε και αγαπάμε!

Ένα trend που κάνει δυναμικό come back είναι τα δικτυωτά καλσόν (αλλιώς fishnet tights)! Έγιναν το must trend από τα fashion girls και τις fashion bloggers κι εμείς δε θα μπορούσαμε παρά να ακολουθήσουμε αυτή την τάση!

Η Άντρια Αλετράρη είναι μια από τις Κύπριες fashion bloggers που έχουν αγαπήσει το συγκεκριμένο trend και αυτό είναι φανερό από τις φωτογραφίες που ανεβάζει συνεχώς στο Instagram της!

andriasdose-3andriasdose-2

andrias-dose-5

Γι’ αυτό κι εγώ έψαξα και σου παρουσιάζω 3 από τους τρόπους που μπορείς να βάλεις τα fishnet tights σου!

Δες εδώ 3 τρόπους για να το βάλεις: 

1
Με το τζιν παντελόνι σου

Φόρεσε το δικτυωτό καλσόν σου με cropped jeans και με παπούτσια που είναι πιο ανοιχτά από πίσω! Διάλεξε backless loafers ή mules για να αναδείξεις περισσότερο το καλσόν! Μπορείς ακόμα να βάλεις δικτυωτές κάλτσες με το τζιν σου αντί για καλσόν.

2
Με τα μάλλινα ρούχα σου


Τα μάλλινα τώρα τον χειμώνα είναι απαραίτητα σε όλες μας! Τι καλύτερος συνδυασμός του μάλλινου oversized τρικού σου με ankle boots ή τα άσπρα sneakers σου! Προτίμησε το sweater σου να είναι ζιβάγκο.

3
Με την leather φούστα σου

Για μια rock εμφάνιση επέλεξε να φορέσεις το διχτυωτό καλσόν σου με την mini leather φούστα σου και βάλε oversized sweater από πάνω! Μπορείς να το συνδυάσεις με τα sneakers σου ή με ankle boots, ανάλογα με τη διάθεσή σου!

Εσύ με ποιο τρόπο θα φορούσες το δικτυωτό καλσόν σου;

 


Διάβασε επίσης: Trending now: Τα δικτυωτά καλσόν
κάνουν δυνατό come back!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,600FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending