fbpx

3 περιπτώσεις που αποδεικνύουν γιατί ο Έλληνας οπαδός είναι ο καλύτερος!

Ο Ελλαδίτης και ο Κύπριος οπαδός είναι ο καλύτερος στον κόσμο! Έντονη δήλωση, έτσι; Έντονη μεν, αληθινή δε όπως αποδεικνύουν τα 3 απλά παραδείγματα που είναι το αντικείμενο αυτού του άρθρου. Περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οπαδός, ο σωστός, ο τίμιος δεν αντέχει και ξεσπά ενάντια σε ποδοσφαιριστές και οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο θεωρεί πως φταίει.

3 καθημερινά συμβάντα σε γήπεδο που αποδεικνύουν ότι “σαν τον Ελλαδίτη (και Κύπριο) οπαδό δεν έχει” και που προκαλούν πολύ γέλιο!

1
Οπαδός “δείχνει αγάπη” σε παίχτη που απαντά!

Πρώτη και απολαυστικότατη περίπτωση. Εδώ η αντίπαλη κερκίδα ξεσπά εναντίον ενός ποδοσφαιριστή με επιθετά που κάθε (μα ΚΑΘΕ) οπαδός έτυχε να πει έστω και μια φορά σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Η έκπληξη έρχεται όταν ο ποδοσφαιριστής απαντά σε ανάλογο ύφος κάτι που προκαλεί ακόμα περισσότερο την κερκίδα. Πως να μην αγαπάς το ποδόσφαιρο, πως;

2
Η αδικία οδήγησε σε έκρηξη!

Τον θεατή και κατά πάσα πιθανότητα γονιό στο παραπάνω βίντεο τον ενοχλεί η αδικία! Τον ενοχλεί πάρα πολύ! Σε σημείο που βγαίνει έξω από τα ρούχα του, επικαλείται την εμπειρία του σαν ποδοσφαιριστής και ζητά από κάποιον (αγνώστων στοιχείων και ιδιότητας) να μιλήσει! Η αποθέωση έρχεται όταν μπλέκονται και οι πολιτικές πεποιθήσεις στον διάλογο! Έ ρε, γλέντια!

3
Το έκανες και εσύ, το έκανα και γώ!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του οπαδού όταν είναι σε ένταση είναι το γεγονός πως επαναλαμβάνει φράσεις! Εδώ, το ρεπερτόριο περιλαμβάνει 2 φράσεις: “Βάρατον” και “Δώστου μια μπουνιά” αφού ο καβγάς διεξάγεται μπροστά στα μάτια του και προφανώς ζητά από τον παίχτη της ομάδας του να μετατραπεί σε Rocky Balboa! Απλές, καθημερινές στιγμές στο άθλημα που όλοι αγαπάμε!

Είναι ο Ελλαδίτης (και Κύπριος) ο καλύτερος οπαδός στον κόσμο; Εσύ, τι λές;

 

Δες επίσης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τους παράγοντες του! (videos)

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending