3 περιπτώσεις που αποδεικνύουν γιατί ο Έλληνας οπαδός είναι ο καλύτερος!

Vassos Kyriacou
Sports Enthusiast
sportdog.gr

Ο Ελλαδίτης και ο Κύπριος οπαδός είναι ο καλύτερος στον κόσμο! Έντονη δήλωση, έτσι; Έντονη μεν, αληθινή δε όπως αποδεικνύουν τα 3 απλά παραδείγματα που είναι το αντικείμενο αυτού του άρθρου. Περιπτώσεις κατά τις οποίες ο οπαδός, ο σωστός, ο τίμιος δεν αντέχει και ξεσπά ενάντια σε ποδοσφαιριστές και οποιοδήποτε άλλο εμπλεκόμενο θεωρεί πως φταίει.

3 καθημερινά συμβάντα σε γήπεδο που αποδεικνύουν ότι “σαν τον Ελλαδίτη (και Κύπριο) οπαδό δεν έχει” και που προκαλούν πολύ γέλιο!

1Οπαδός “δείχνει αγάπη” σε παίχτη που απαντά!

Πρώτη και απολαυστικότατη περίπτωση. Εδώ η αντίπαλη κερκίδα ξεσπά εναντίον ενός ποδοσφαιριστή με επιθετά που κάθε (μα ΚΑΘΕ) οπαδός έτυχε να πει έστω και μια φορά σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Η έκπληξη έρχεται όταν ο ποδοσφαιριστής απαντά σε ανάλογο ύφος κάτι που προκαλεί ακόμα περισσότερο την κερκίδα. Πως να μην αγαπάς το ποδόσφαιρο, πως;

2Η αδικία οδήγησε σε έκρηξη!

Τον θεατή και κατά πάσα πιθανότητα γονιό στο παραπάνω βίντεο τον ενοχλεί η αδικία! Τον ενοχλεί πάρα πολύ! Σε σημείο που βγαίνει έξω από τα ρούχα του, επικαλείται την εμπειρία του σαν ποδοσφαιριστής και ζητά από κάποιον (αγνώστων στοιχείων και ιδιότητας) να μιλήσει! Η αποθέωση έρχεται όταν μπλέκονται και οι πολιτικές πεποιθήσεις στον διάλογο! Έ ρε, γλέντια!

3Το έκανες και εσύ, το έκανα και γώ!

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του οπαδού όταν είναι σε ένταση είναι το γεγονός πως επαναλαμβάνει φράσεις! Εδώ, το ρεπερτόριο περιλαμβάνει 2 φράσεις: “Βάρατον” και “Δώστου μια μπουνιά” αφού ο καβγάς διεξάγεται μπροστά στα μάτια του και προφανώς ζητά από τον παίχτη της ομάδας του να μετατραπεί σε Rocky Balboa! Απλές, καθημερινές στιγμές στο άθλημα που όλοι αγαπάμε!

Είναι ο Ελλαδίτης (και Κύπριος) ο καλύτερος οπαδός στον κόσμο; Εσύ, τι λές;

 

Δες επίσης: Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τους παράγοντες του! (videos)