fbpx

5+1 accounts που πρέπει να ακoλουθείς αν αγαπάς τη μόδα!

Τα social media καλώς ή κακώς έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής. Εγώ προσωπικά μέσω του Instagram και του ΥouTube, παίρνω καθημερινά έμπνευση από διάφορες fashion bloggers και beauty gurus.

Πιο κάτω θα βρεις 5+1 youtubers και Instagram accounts για να ακολουθήσεις εάν αγαπάς κι εσύ τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς όπως κι εγώ!

Δες εδώ: 

1
Negin Mirsalehi

Εάν διαβάζεις τα posts μου σίγουρα θα έχεις καταλάβει ότι η Negin είναι η αγαπημένη μου fashion blogger! Το στυλ της είναι μοναδικό και αν ρίξεις μια ματιά στο Instagram της είναι αρκετό για να την κάνεις follow. Έχει επίσης δική της σειρά με προϊόντα για μαλλιά που ονομάζεται Gisou. Καταφέρνει πάντα να εντυπωσιάζει, συνδυάζοντας ρούχα που καμιά άλλη δε θα μπορούσε να τα συνδυάσει με τον ίδιο τρόπο.

2
Milena Karl

Είναι μία νεαρή fashion blogger που θα έλεγα ότι συνδυάζει νεανικά και fun στοιχεία με πιο κλασσικές και συντηρητικές πινελιές δημιουργώντας μοναδικά outfits.

3
Paola Alberdi

Λατρεύω το στυλ της Paola γιατί έχει την ικανότητα να κάνει ακόμα και το πιο απλό oufit να φαίνεται εντυπωσιακό. Τολμά να συνδυάσει χρώματα και σχέδια και έχει ένα ιδιαίτερο στυλ που είναι αξιοζήλευτο. Εάν την ακολουθήσεις θα βρεις outfit ideas για κάθε περίσταση από καθημερινά μέχρι βραδινά.

4
Tess Christine

Έχω ανακαλύψει πρόσφατα το κανάλι της και έχω ξετρελλαθεί με το υλικό της. Είναι μία νεαρή κοπέλλα που ζει στη Νέα Υόρκη και στο κανάλι της θα βρεις outfit videos με στυλάτα και ταυτόχρονα ευκολοφόρετα looks με τέλειο editing και εικόνα.

Η Tess έχει και τη δική της ιστοσελίδα (Celebspiration) στην οποία, όπως και στο κανάλι της, αντιγράφει τα outfits πολλών διάσημων τραγουδιστών, μοντέλων και ηθοποιών σε πολύ φτηνότερες τιμές.

5
Kathleen Lights

Η αγαπημένη μου beauty blogger είναι με διαφορά η Kathleen! Στο κανάλι της θα βρεις τα πιο τέλεια makeup tutorials, πρώτες εντυπώσεις για διάφορα προϊόντα που δοκιμάζει, διάφορα challenges που είναι γνωστά στον κόσμο του YouTube, videos σχετικά με μόδα και πολλά άλλα.

6
Carli Bybel

Είναι μια πολύ γνωστή youtuber και το κανάλι της μετρά περισσότερους από 5 εκατομμύρια συνδρομητές. Η καστανή Carli με τα μπλε μάτια, θα σου δείξει πώς να πετύχεις εντυπωσιακά eye looks και θα σου δώσει διάφορες συμβουλές για ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα. Έχει επίσης και το δικό της fashion blog.

Το quote της εβδομάδας:

“Admire someone else’s beauty without questioning your own”

 


Διάβασε επίσης: 5 Instagram accounts που πρέπει να ακολουθείς
από σήμερα!

Follow Us

45,341FansLike
11,539FollowersFollow
17,500FollowersFollow
1,070SubscribersSubscribe

Trending